TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Bærebags

Bærebags har plads til dine køller og kan bæres på ryggen.

Når golfudstyr bæres rundt på banen, og det derfor vigtigt med en god bærebag. Hos TLP Golf har vi bærebags i høj kvalitet til gode priser, og de er designet til at være skånsomme for din ryg.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Et golfspil indebærer lange gåture fra tee off, til du er i mål. Golfudstyr vejer en del, og det er derfor særdeles vigtigt med en ordentlig bag til dine køller. Bagen skal kunne bæres uden at gøre skade på ryg eller skulder. Hos TLP Golf har vi et bredt udvalgt af ergonomiske bags, designet til vægten af køllerne med gode stropper, der beskytter dine skuldre og skåner din ryg.

Et golfsæt på op til 14 golfkøller vejer godt til. Derfor er de bærebags, du vil finde i vores sortiment, med dobbeltsele for den bedst mulige støtte. Alle vores bags er også med automatiske stativer, der foldes ud, når bagen placeres på jorden. Det sikrer, at det er let at stille bagen fra sig, og at du ikke skal bøje dig unødigt. TLP Golf sælger kvalitetsbags til gode priser.

Bærebags med plads og god beskyttelse

Hos TLP Golf forhandler vi udelukkende bærebags, der er lavet i kvalitetsmaterialer og udstyret med mange rum. De har plads til alt dit udstyr samt ekstra bolde, tees og andre forsyninger, du kunne få brug for. Vores bags har alle inddelte rum, så du kan holde styr på dine jern. I en almindelig bærebag er der omkring 5-6 inddelinger, så du kan sortere dine jern efter type. I den lidt større hybridbag er der 14 rum, så du ligesom i en vognbag kan opbevare dine jern individuelt.

[Se vores udvalg af komplette golfsæt her]

En god bærebag i en ordentlig kvalitet kan holde længe og vil holde dit udstyr sikkert. Materialet skal kunne beskytte dine golfkøller mod vejr og vind. Vi har forskellige bærebags fra fuldt vandtætte til bags med vandtætte rum og andre endnu med vandtætte omslag. Det skandinaviske golfvejr er omskifteligt, og det er derfor en god idé at vælge en bærebag, der er sikker i regnvejr.

Hybridbag: Kombinationen af bærebag og vognbag

I udvalget af bærebags vil du også kunne finde hybridbags, som er kombinerede bære- og vognbags. Det vil sige, at disse bags både kan bæres på ryggen og stilles med stativer, men også kan placeres på en golfvogn.

[Se vores udvalg af vognbags her]

Denne type bag er et godt valg til spilleren, der kommer på mange forskellige baner, hvor der gælder forskellige omstændigheder. Hvis du spiller meget golf, når du er på ferie, kan det være en god idé at have en bag, der passer på en golfvogn, da forskellige baner har forskelligt terræn. Det er også en god idé, hvis du overvejer at anskaffe dig en golfvogn. Med en hybridbag er du helgarderet, og kan både bære og køre dit udstyr.

Få hjælp og vejledning i butikken

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bag til dig, hvis du besøger vores butik i Haslev. Her kan du få lov til at mærke, løfte og bære på de forskellige bags, og vi kan hjælpe med at finde en, der passer til dig. Her kan du prøve de forskellige bags og teste, hvordan de passer på din ryg. Vi hjælper dig også med at vælge en bag, der har plads til alt dit udstyr og lever op til eventuelle særlige krav. Hvis du ikke har mulighed for at komme på besøg, kan du ringe til os, og vi kan guide dig igennem de forskellige typer af bags.