TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Golfudstyr

Golfudstyr er afgørende for et godt spil.

TLP Golf har et bredt udvalg af udstyr til både den helt nye, den let øvede og den erfarne spiller. Høj kvalitet er kendetegnende for TLP Golf – vi har altid billigt golfudstyr, og du kan finde alt, hvad du har brug for her.

1 til 9 ud af 93

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 93

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Golf er en udstyrssport. Det er vigtigt at have udstyret i orden. Ellers kan hele spillet komme til at lide under det, hvilket kan ødelægge glæden ved spillet. Det betyder ikke, at dit udstyr skal være det dyreste på markedet, men nærmere at det skal passe til dig og til dit spil. Husk at ordsproget ”gå aldrig ned på udstyr” også er gældende i golf.

Hos TLP Golf har vi fokus på nybegyndere og spillere ned til ca. handicap 10, men vi har også – til tider – udstyr til den erfarne lavhandicapper. Vi hjemkøber en del restpartier og udgåede varer, hvilket betyder, at du altid kan finde billigt golfudstyr og gøre en god handel på vores hjemmeside. Vi er af den opfattelse, at det ikke betyder noget at spille med golfudstyr, som er fra sidste eller et par sæsoner siden. Vores udstyr er af højeste kvalitet, men altid med store besparelser. Golfudstyr er en investering, men hvis man holder af spillet, er de det hele værd. Se vores udvalg, og find det udstyr, der passer til dig.

Vælg det helt rigtige sæt med golfudstyr på udsalg

Når du skal investere i golfudstyr, er der mange ting at tage hensyn til. Din egen fysik, styrke og højde skal medtages i overvejelserne, så du får udstyr, der passer til din krop og dit sving. Derudover bør du vælge udstyr efter dit niveau.

Vi sælger både samlede sæt og individuelle køller i forskellige prisklasser. Hvis du køber et sæt, vil du altid kunne udskifte køller, hvis du løbende får lyst til at investere i bedre eller anderledes udstyr.

Se vores brede udvalg af golfudstyr til herrer og golfudstyr til damer.

En begynder i golfverdenen vil ofte låne et golfsæt, de første par gange, der spilles. Det kan være en god måde at lære spillet at kende på, men hvis du bliver bidt af det, er det en god idé at anskaffe sig sit eget golfsæt. Dette gælder både, fordi det styrker dit spil, men også fordi de kan tilpasses efter din krop, så du ikke kommer til at spille med udstyr, der er uhensigtsmæssigt for dig selv og din krop. Vi har et stort udvalg af fulde begyndersæt inklusive en golfbag. Så vi kan klæde enhver nybegynder på i enhver henseende.

Få hjælp til at vælge – med en af Danmarks bedste clubfitter

TLP Golf vil gerne hjælpe dig i gang med det rigtige golfsæt. Derfor anbefaler vi, at du ringer til os eller kigger ned i butikken. Her vil du kunne få hjælp af en golfer med mere end 25 års erfaring. Det vil sige, du møder ikke en uddannet Pro, men en person med en stor passion for golfsporten i sin helhed. De fleste kan blive hjulpet og rådgivet til at finde noget udstyr, som passer til ens spil. Vi tilbyder p.t. ikke afprøvning af udstyret før køb, da vores lokaliteter ikke tillader dette. Men med en god snak omkring dig som golfspiller, kan vi som regel også nå i mål med at finde det rigtige udstyr.

Se vores golfudstyr til venstrehåndede.

Vi samarbejder også med en af landets dygtigste clubfittere, Thomas Rosenberg. Han holder til i Golf Club Harekær det meste af tiden, hvor det vil være muligt at booke en aftale med ham, såfremt man ønsker det. Han kan med fuld professionalitet hjælpe med at finde det helt korrekte setup for dig.