TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Vognbags

Vognbags er bags med individuel plads til alle dine køller.

En vognbag er typisk tungere end en bærebag og er beregnet til at blive transporteret på en golfvogn. Hvis du vil have en bag med plads til alt og med ekstra god beskyttelse, kan du med fordel investere i en vognbag. De er holdbare og er designet til at passe på dit udstyr.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Vognbags er store golfbags med god plads til både udstyr og andre nødvendigheder. De er en del større end bærebags og er, som navnet antyder, beregnede til at blive transporteret på en golfvogn. De store bags har op til 14 rum og massevis af lommer og sidelommer til både golftøj, håndklæde og alt, hvad du ellers får brug for. De fleste har vandtætte rum til værdigenstande og kølelommer til drikkevarer eller madpakker.

TLP Golf har et udvalg af vognbags af høj kvalitet i mange forskellige designs og materialer. Hvis du leder efter en golfbag, der er lidt lettere – fx til en juniorspiller eller en voksen, der bare ønsker lidt mindre vægt at transportere – fås vognbags i letvægtsmateriale. Flere af de bags, vi har vores udvalg, er komplet vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om, at udstyret bliver vådt, såfremt det omskiftelige danske vejr skulle vise sig fra sin værste side.

Vi er også begyndt at forhandle vognbags fra mærket Big Max. Materiale og lynlåse er i en super god og lækker kvalitet. Du kan se TLP Golf’s udvalg af Big Max bags her.

Vandtætte vognbags til den erfarne golfspiller

En vognbag er et step-up fra en bærebag og fylder også lidt mere. De er dog både praktiske, og kan holde styr på alle dine ting, så du blot skal koncentrere dig om at nyde spillet. En vognbag med paraplyholder, håndklædeholder og individuelle rum til alt dit udstyr er en praktisk foranstaltning, når du spiller golf. Med en god golfvogn holdes dit udstyr tørt og sikkert mens du spiller.

Alle vognbags i vores udvalg har medfølgende stropper, så bagen nemt kan bæres til og fra bilen.  Vægten er dog oftest lidt højere end på en bærebag, og det er derfor ikke anbefalelsesværdigt, at du bærer den, når du spiller en runde golf. Vognbags er beregnede til at blive transporteret på golfvogne, som du også kan købe hos TLP Golf.  

Hybridbag – en blanding mellem bærebag og vognbag

Flere af vores bærebags har en bund, der gør, at de også kan sættes på en golfvogn. Det gælder blandt andet Big Max Dri Lite Hybrid Plus bærebag. Hvis du oftest spiller uden golfvogn, kan det være en god idé at investere i en af disse, da du stadig har mulighed for at få din bag spændt på vognen. Desuden har vi hybridbagen, som er en reel blanding mellem en bærebag og en vognbag – den har 14 rum som en vognbag, men fylder og vejer lidt mindre.

Golf vognbag: Få hjælp i butikken til at vælge den rigtige bag

Vi har alle vores bags i butikken i Haslev og vil glædeligt hjælpe dig med at finde den rigtige. Det er vigtigt, at bagen sidder ordentligt på din ryg. Derfor er det en god idé at komme ned og teste de forskellige valgmuligheder. Vi står klar til at hjælpe dig med at væge den rigtige bag, og kan også guide dig når det kommer til at vælge en bag med plads til dit udstyr. Hvis du har særlige krav eller hensyn der skal tages, er det også en rigtig god idé at teste et par forskellige bags.