TLP Golf holder ferielukket fra torsdag den 20. august til søndag den 31. august. Begge dage inkl.

Butikken er lukket i perioden.

Handsker og Luffer

Du finder et relativt fast udvalg af golfhandsker til mænd hos TLP Golf. Der er handsken med cabretta læder og handskerne af syntetisk materiale og læder.

Den bedst sælgende herre handske hos TLP Golf er Footjoy WeatherSof, som er en god og holdbar middelhandske til en rigtig god pris. Et step op er en Footjoy GTX extreme, som er lidt mere lækker i kvaliteten, og som samtidig har et mærkeringsmærke. Den mest eksklusive golfhandske vi sælger er Titleist PermaSoft som er af rent Cabretta læder.

Når du spiller i regnvejr bør du bruge en regnvejrshandske, da den sørger for, at du kan holde fast på grippet, selvom den er våd. (Regnvejrshandsken skal være våd når du bruger den). Vi har Footjoy Raingrip fast på lager.

Til de kolde tider har vi en vinterhandske fra Mizuno, som er af lækkert materiale, og samtidig holder dine hænder varme. De sælges som et par. Bemærk venligst at de er små i størrelserne, hvorfor det kan være en god ide at købe et par, som er 1 nummer større i forhold til din sommervejrshandske.

1 til 9 ud af 10

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 ud af 10

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2