TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Handsker og Luffer

Golfhandsker sikrer dit greb om jernet og giver et bedre og mere sikkert slag.

TLP Golf har nøje udvalgte golfhandsker, der er af høj kvalitet, og du kan altid finde et godt tilbud. Du kan desuden få handsker, der fungerer i regnvejr, om vinteren og til venstrehåndede.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Golfhandsker til gode priser og af høj kvalitet finder du i sortimentet hos TLP Golf. Vi har et fast udvalg af kvalitetshandsker og alle til fordelagtige priser. En god handske er vigtig for dit greb og dit slag og bør være en del af en golfspillers udstyr. TLP Golf sælger billige golfhandsker, helt ned til 50 kroner, der alle er af en kvalitet, der lever op til vores høje standard.

Golfhandsker sælges ikke i par, fordi det som regel kun er nødvendigt at have en handske på den ene hånd. Handsken er med til at stabilisere dit greb om jernet eller køllen og dermed forstærke dit slag. Det er vigtigt, at handsken har gribekraft og er i et materiale, der er blødt og føjeligt. Golfhandsker produceres oftest i enten et syntetisk materiale eller i læder. Begge typer er bløde og strækbare, men også med en god friktion, så du kan få det rigtige greb om din kølle. En god handske er en effektiv og let måde at højne dit spil og dine slag på.

Golfhandsker i forskellige typer

Der findes forskellige typer af handsker, der er egnede til forskellige situationer. Derfor bør du overveje, hvad dit behov er, og eventuelt investere i mere end én handske, så du er klar til at møde forskellige udfordringer på banen.

Regnvejrshandske: Når det regner bliver hænder, handsker og køller våde. Og så kan en almindelig golfhandske blive glat og miste gribekraften. Til brug i regnvejr findes regnvejrshandsken som en del af vores udvalg, og den er et perfekt supplement til dit golfregntøj. Denne handske er især relevant for helårsspillere, der gerne vil kunne spille hele året uanset, om det regner. Regnvejrshandsken er udviklet til at fungere optimalt, når den er våd. Den fugtes igennem inden den påføres, hvilket gør det muligt at gribe fast og sikkert om det våde jern.

Venstrehåndshandsker: Når du er venstrehåndet, skal du naturligvis have en handske, der passer til din højre hånd. Derfor har vi altid en handske til rådighed, som passer til den venstrehåndede golfspiller. Se også vores udvalg af golfudstyr til venstrehåndede.

Vinterhandsker: Golf er ikke en sport, der kun kan udøves om sommeren. Når sæsonerne skifter, er det dog vigtigt at holde sit udstyr opdateret. Vinterhandsken i vores tilbud sælges i sæt, da begge dine hænder skal holdes varme. Det betyder at sættet fint kan bruges af venstrehåndede.

Luffer: Når det bliver rigtig koldt, kan et par varme luffer også være løsningen. Luffen kan tages på udover din almindelige golfhandske, så du let kan være klar til at slå. Her gælder det samme som for vinterhandsken: Lufferne sælges i sæt og kan bruges af højre- og venstrehåndede.

Vi har også et udvalg af golfhandsker til damer og golfhandsker til børn.

Billige golfhandsker: Få hjælp til at finde den rigtige størrelse

Alle vores handsker kommer i forskellige størrelser og kvaliteter, alle til gode og fordelagtige priser. Du kan se vores udvalg herover eller i vores butik i Haslev. Her kan du også modtage vejledning og få hjælp til at finde en golfhandske der passer ordentligt. En golfhandske skal sidde tæt og fast. Hvis den er for løs, kan du miste grebet på din kølle, og handsken vil miste noget af sin funktion. Derfor anbefaler vi at du prøver handsken på.