Golfbags

Der findes mange krav til en golfbag i dag. Udover at den skal indeholde golfkøllerne, må den næsten ingenting veje, der skal være ekstra rum til drikkevarer og regntøj, og den skal have plads til golfbolde. Du skal også tage stilling til, om den skal være vandtæt eller ej, og om det skal være en bærebag eller en vognbag. Uanset hvad kan du finde din næste golfbag hos TLP Golf.

1 til 9 ud af 16

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 ud af 16

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vandtætte bærebags

En golfbag er nødvendig for enhver golfspiller. Men inden du bare køber den første og bedste, bør du gøre dig en række vigtige overvejelser. Har du fx brug for en bærebag eller en vognbag? Skal den være vandtæt? Og har du brug for plads til fx ekstra overtøj eller en madpakke? Hos TLP Golf har vi et bredt udvalg af golfbags, heriblandt bærebags, vognbags, tourbags samt rejsecover til golfbag, så du kan finde lige nøjagtigt, hvad du har brug for.

Bærebags: Bagen, der giver dig frihed på banen

En bærebag, også kaldet enten en carry bag eller en stand bag, er designet og beregnet til, at du skal have den på ryggen. Mange golfspillere synes, at bærebagen har den fordel, at den giver frihed på banen, fordi den er let at komme omkring med. Når man vælger en bærebag, er vægten på bagen en vigtig faktor, netop fordi du skal bære den på ryggen. Mange vælger letvægtsmodeller, der ikke vejer mere end allerhøjest nødvendigt – det er typisk 2-2,5 kg. Derudover er det meget vigtigt, at den har en god sele.

Hos TLP Golf anbefaler vi altid, at bærebagen har en dobbelt bæresele, så den kan bæres som en rygsæk. Det automatiske stativ, der folder sig ud, når du sætter bærebagen fra dig på jorden, er også en nødvendighed – det har samtlige af TLP Golfs modeller. Se vores flotte udvalg af bærebags, der bl.a. inkluderer bags fra Wilson Staff, Ben Sayers og Titleist. 

Se vores flotte udvalg af bærebags, der bl.a. inkluderer bags fra Wilson Staff, BagBoy, Cleveland og Srixon.

Vognbags: Bagen, der kan indeholde alt, hvad du har brug for

En vognbag er noget større og typisk lidt tungere end en bærebag – den vejer typisk mellem 2-3 kg, og det er meningen, at den kan sættes på en golfvogn. De fleste vognbags fås i dag med en 14-rumsinddeling, så det er let for dig at holde styr på alle dine jern og køller. Nogle modeller er udstyret med et organiseringssystem i toppen, så hver kølle har sit eget adskilte rum.

På grund af vognbagens størrelse har den også en del forskellige lommer, hvor du nemt kan få plads til ekstra tøj, bolde, tees og meget andet – fx en madpakke i en kølelomme, hvis du vælger sådan en model. Nogle modeller har også udvendige rum til paraplyen eller putteren, så den er lige til at få fat i.

Se vores brede udvalg af vognbags, der bl.a. inkluderer bags fra Wilso Staff, Bennington, Srixon, Cleveland og BagBoy.

Beskyt dit golfudstyr med et rejsecover til golfbags

Mange golfspillere kan godt lide at rejse og besøge golfbaner i andre lande. Hvis du skal af sted med fly, så er det nødvendigt at investere i et rejsecover til din golfbag – og det er vigtigt at vælge et med gode, robuste hjul. Hos TLP Golf har vi i øjeblikket et enkelt rejsecover på lager. Vi har valgt kun at forhandle det, fordi det er i en rigtig god kvalitet, og det opfylder efter vores opfattelse alle de nødvendige krav. Du kan se vores rejsecover til golfbags her.

Derudover sælger vi også en såkaldt muskelarm. Den placeres indeni selve rejsecoveret og fungerer som en afstiver mellem toppen og bunden. På den måde er dit golfudstyr bedre beskyttet under flyrejsen.

Få professionelt råd og vejledning til valg af golfbag

Hos TLP Golf har vi et bredt udvalg af golfbags, så du kan finde lige den, der passer til dine behov og dit budget. Det kan imidlertid være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige muligheder og modeller. Derfor kan det være en god idé at spørge dig til råds hos vores butikspersonale, der har mange års erfaring i at rådgive omkring golfudstyr og golfbags – og så får du også den fordel, at du i butikken kan se de forskellige modeller og på den måde lettere finde ud af, hvilken en der passer til dig.