Golfudstyr til Herrer

Hos TLP Golf kan du finde alt det golfudstyr til herrer, som du har brug for. Vores golfudstyr er kendetegnet ved at være i høj kvalitet og samtidigt til lave priser, så alle har mulighed for at være med prismæssigt. Vi tilbyder også, at du altid kan få råd og vejledning af en erfaren golfspiller til at finde lige det udstyr, der passer til dig og dit sving.

Siden 2010 har TLP Golf forhandlet golfudstyr til herrer, damer og juniorer – og lige fra starten har ”den bedste kvalitet til prisen” været en stærk værdi i forretningen. Den værdi har vi i dag kombineret med vores vision om, at vi altid skal tilbyde høj service og lave priser. Derfor kan du finde kvalitetsudstyr til priser langt under den oprindeligt vejledende udsalgspris. Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal vælge, kan du både over telefonen og i butikken få kvalificeret vejledning af en golfspiller med mere end 30 års erfaring.

1 til 9 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kvalitetsudstyr til lave priser

Golf er ikke verdens billigste sportsgren, men alle skal have muligheden for at spille med – det mener vi i hvert fald Hos TLP Golf. Vi sætter nemlig en ære i at have lave priser. Samtidigt er alt vores golfudstyr til herrer kendetegnet ved, at det er i høj kvalitet. Det kan lade sig gøre, fordi vi mener, at man ikke behøver at have det allernyeste udstyr for at spille golf.

Se også: Stort udsalg af golftøj til herrer

Det vil sige, at vi ikke sælger markedets seneste golfudstyr til herrer på vores webshop. Vi har til gengæld mange udgående eller allerede udgåede modeller, som ikke altid er at finde i andre butikker. Her er prisbesparelsen ofte meget stor i forhold til den oprindelige vejledende udsalgspris. Det er nemlig vores filosofi, at ingen tager skade af at spille med udstyr fra sidste år.


Golfudstyr mænd: Til nybegyndere såvel som øvede

Uanset hvilket niveau du befinder dig på – både hvis du aldrig har svunget en golfkølle før, og hvis du er en habil golfspiller – så kan du finde dit golfudstyr til herrer hos TLP Golf. Vi har et bredt udvalg, der strækker sig over mange mærker og typer af køller, så du kan finde netop det udstyr, der passer til dig og dit sving.

Se også: Ingen golf uden bolde – find dine golfbolde her

Vi har et stort udvalg af forskellige golfkøller, herunder drivers, fairway woods, hybrider, wedges og puttere. Vi tilbyder også hele golfsæt samt udstyr til venstrehåndede. Alt vores golfudstyr til herrer, der bruger venstre hånd, er samlet på en side. Så undgår du nemlig at bladre igennem mange produkter for blot at konstatere, at de kun kan bruges af højrehåndede.

Se også: Samlet oversigt over vores golfudstyr til venstrehåndede herrer

Vores golfudstyr til herrer er fra mærker som Wilson, Cleveland, Cobra og Titleist. Det største udvalg er fra Wilson, da vi har et stort og godt samarbejde med den danske distributør. Desuden vil udvalgte puttere fra hhv. Wilson Staff, Cleveland og Odyssey stort set altid være at finde i sortimentet.

 

Vejledning af golfspiller med mere end 25 års erfaring

Hos TLP Golf finder du både i butikken og telefonen råd og vejledning fra en passioneret golfspiller med en bred viden, der står klar til at hjælpe dig. Indehaveren af forretningen har spillet golf gennem mere end 25 år og kan rådgive langt de fleste omkring golfudstyr til herrer, damer og juniorer.

Se også: Vi tilbyder god service til vores kunder – læs handelsbetingelserne her

Derudover har TLP Golf et samarbejde med én af Danmarks få og ægte clubfittere – nemlig Thomas Rosenberg. Det betyder, at hvis du har behov for at få mere professionel vejledning, kan vi hos TLP Golf etablere kontakten til ham.