Driver

En driver er en alsidig kølle, som kan fås i forskellige flex (skaftets fleksibilitet), vægtklasser og antal grader.

Det er svært at sige, hvilken en der er rigtig for dig. I vores udvalg findes mange drivere med specifikationer, der kan opfylde forskellige ønsker og behov. Vi forhandler kvalitetsmærker til fordelagtige priser, og en Wilson driver er altid et godt valg.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Driveren er den letteste og den kølle, der oftest bruges til at slå fra teestedet på et par 4 eller 5 hul. TLP Golf har et stort udvalg af drivere, både i begynderklassen og til golfspilleren, som har spillet i mange år. Og udvalget består også af drivere med forskellige skafter, flex, vægt og grader. Vi udbyder en række forskellige mærker, så du frit kan vælge f.eks. en Wilson driver og være sikret et godt produkt.  

Vælg en driver

Drivere fås i forskellige versioner, og det kan til tider være svært at vide, hvordan man vælger den rigtige. Det er vigtigt at tage højde for din egen fysik, din højde, din styrke og din spillestil.

Dit udstyr skal også bæres rundt: Se vores bærebags og vognbags.

Et slag fra teestedet er meget teknisk krævende, og det er derfor vigtigt, at dit udstyr er i orden. Der er mange ting ved en driver, der skal være tilpasset efter dig. Hvordan du svinger, din svinghastighed, angrebsvinkel på bolden osv.

Fysiske faktorer og personlig smag

Et valg af en god driver kan som sagt afhænge af fysiske forhold som din bl.a. din svinghastighed. Disse faktorer er afgørende for at finde balancen mellem længde og kontrol – og dermed for at du kan finde sweetspot med driveren. Kontrollen i slaget er dog ikke til at forudsige alene ud fra fysiske aspekter. Derfor kan det være en rigtig god idé at afprøve en række forskellige drivere først, for at finde ud af, hvad du kan lide, og hvad der føles godt og rigtigt for dig. Valget skal gerne falde på den driver, som giver dig de bedste resultater på banen.

Se også vores udvalg af golfudstyr til damer og vores golfudstyr til børn.

En driver kan ofte indstilles, så du kan eksperimentere yderligere med små ændringer på den samme driver. Hvis du ikke kan finde dig til rette med en driver, kan du overveje at bruge andre køller til at slå fra teestedet. Fairways kan være en mulighed, når det kommer til teeslaget, fordi de er lidt kortere end drivere og kan derfor være lettere at kontrollere, så du rammer midt i fairway.

Få hjælp med dit valg

Hvis du er i gang med at finde ud af, hvilken driver der er den rigtige for dig, og du står overfor at skulle investere i en eller flere nye køller, kan det være rart med et ekstra par øjne på sagen. Der er som nævnt en del at have in mente, når du skal vælge en driver, og derfor kan det være rart med hjælp fra erfarne spillere, der ved, hvad der er på spil.

Du er altid mere end velkommen til at tage din gamle Driver med i butikken. Så kan vi se hvilke specifikationer din nuværende Driver har. Og på den måde kan det være nemmere at rådgive i forhold til, hvilken ny Driver du skal have.

TLP Golf kan hjælpe via telefon eller i butikken i Rødovre. Begge steder vil du møde en erfaren golfer, der kan guide dig igennem de forskellige muligheder. Vi er ikke pro’er, men hobbyspillere, som selv ved, hvordan det er at være ny i gamet. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige driver.