Hybrid

Golf udvikler sig stadig, og hybridkøllen er en af de senere tilføjelser til spillet.

Den har mange gode egenskaber og egner sig til både nybegyndere og erfarne spillere. En hybridkølle er en kombinationskølle og er en sammensætning af fairwaykøllen og de lange golfjern i din bag. TLP Golf har udvalgte hybridkøller til gode priser – blandt andet fra kvalitetsmærket Wilson.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Hybridkøllen er en nyere opfindelse, men den har alligevel vundet massivt indpas, både hos professionelle og amatører. Den er alsidig og let at bruge og kan forbedre dit spil betydeligt under de rigtige forhold. Køllen er en kombination af en fairwaykølle og et almindeligt golfjern. Den er både kortere og har et mindre hoved end fairwaykøllen, men det kortere skaft giver en øget kontrol over slagene fra fairwayen, og især hvis der er tale om en lidt grovere rough.

Mange populære mærker producerer hybridkøller, og TLP Golf har et udvalg inklusiv en hybrid fra det populære mærke Wilson. En hybridkølle – særligt en Wilson hybrid − er en god investering, hvis du leder efter en god og alsidig kølle, der både giver selvtillid og sammenhængskraft til dit spil.

Historien om hybridkøllen

Hybridkøllen er også kendt som rescue- eller utilitykøllen. Den bruges i stedet for en række andre jern og er alsidig i sin brug. Den er designet til at få bolde ud af roughen, men kan også bruges til at slå langt og præcist. Den første hybridkølle blev kaldt rescue club og blev produceret af TaylorMade. Navnet opstod, fordi køllen netop reddede spilleren ud af nogle dårlige situationer i roughen. Efter deres succes blev typen mere og mere udbredt og tilbydes nu hos langt de fleste producenter af golfudstyr.

Hybrid golfkølle: Kortere skaft, mindre hoved, længere og bedre slag

Hybridkøllens kortere skaft gør, at den er lettere at ramme med. I nogle tilfælde, når du ligger i enten rough eller fairway, vil et langskaftet jern være risikabelt for din træfsikkerhed. En hybridkølle kan give dig mere føling og kontrol og kan være den bedste måde at komme videre fra den dårlige placering.

Se også vores udvalg af golfudstyr til damer og golfudstyr til børn.

Hybridkøllen har forskellige lofts med vægt og præcision som et jern. Det giver en anelse kortere slag end med en driver eller fairwaykølle, men til gengæld kan der komme en god højde på bolden. Samtidig kan du med et godt træf få bolden til at spinne på en bestemt måde, der giver meget præcise landinger, da bolden ikke vil trille ret meget efter at have ramt jorden. En hybrid kan gøre det lettere både at slå over besværlige forhindringer og at lægge bolden med præcision til næste slag. Hybridkøllen er en god og alsidig kølle, der hører til i enhver golfbag.

God til begyndere og erfarne spillere

Hybridkøllen er god til begyndere, der skal have styr på udstyret. Ved at introducere køller af denne type, der kan dække både over fairwaykøller og flere jern, får begynderen mindre at fokusere på og kan bruge tiden på at lære at håndtere jernene i sin bag. De behøver ikke at erstatte hverken jern eller fairwaykøller, men kan også bruges som mellemled mellem de to slags golfkøller.

En mere erfaren spiller kan bruge en hybridkølle til at sikre rækkevidden gennem sine køller og lukke nogle huller, hvor du hverken kan få lange jern eller fairwaykøller til at nå. En hybridkølle har fordele, der både kommer nye og øvede spillere til gode og bør tilføjes til ethvert golfsæt. Vores udvalg af hybridkøller er velegnet til både nye som gamle spillere og er altid til en god pris.

Vi er altid klar til at hjælpe med god faglig rådgivning over telefonen. Hvis du foretrækker det, er du også altid velkommen til at se nærmere på udstyret i vores butik i Rødovre.