TLP Golf er lukket i dag onsdag pga. sygdom.

Der er ferielukket fra søndag den 28. juli - søndag den 11. august. Begge dage inkl. Webordrer modtaget efter fredag den 26. juli kl. 11.00 sendes mandag 5. august. Webordrer modtaget herefter sendes mandag den 12. august.

Puttere

Den mindste kølle med den største finesse er putteren. Den bruges i de afgørende sidste slag, og det er med denne kølle, du får bolden i hul og afslutter hullet. En golf putter kan se ud på forskellige måder og kan tilpasses yderligere for maksimal præcision. TLP Golf forhandler en bred vifte af puttere til fordelagtige priser.

1 til 9 ud af 16

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 ud af 16

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

En putter er en velkendt golfkølle, der forbindes med afslutningen på hullet. Den skal føre bolden det sidste stykke i mål, og i de fleste tilfælde er det denne kølle, der får bolden i hul. Putteren er en kølle, der kan ende med at slå mange slag. Når du når til greenen, er præcision målet, og det er små afvigelser, der betyder, at du rammer forbi eller i hullet. Den rigtige putter hjælper dig på vej mod den perfekte afslutning på en runde golf. En putter er meget personlig, og der er ikke nødvendigvis ét korrekt svar, når det kommer til valget af denne kølle. I stedet bør puttere prøves, spilles med og vurderes, så du kan få en bedre idé om, hvad du foretrækker. En putter med mere vægt giver et mere stabilt og balanceret slag. Det er således dig, der afgør, om en putter er god til dig. Derfor er det vigtigt at vælge en putter, du kan lide at bruge. TLP Golf har et bredt udvalg af puttere fra en række populære mærker, der passer til forskellige spillere, smag og stil.

Få bolden i hul med den rigtige putter

En putter bruges i den sidste del af et golfspil. Når din bold skal ned i hullet, skal den puttes. Dette er den mest velkendte del af golf, og ofte den som uindviede kan genkende. En kvalitetsputter skal passe til dig, og det er vigtigt, at du bliver komfortabel med den. Den skal hverken være for tung eller for let, for lang eller for kort – den skal være præcis sådan, at du kan slå roligt, kontrolleret og præcist med den.

Se vores udvalg af puttere til damer og golfudstyr til børn.

Puttere findes i mange forskellige udformninger, vægt og balanceringer. I sidste ende er det kun dig, som kan afgøre, hvilken putter som er den rigtige til dig. Serien Stroke Lab fra Odyssey viser, hvor stor forskel der kan være på designs indenfor samme serie. Når du finder ud af, hvad du er til, har vi garanteret en golf putter, der passer til dig.

Få hjælp til at vælge den rigtige putter

Et putter kommer i forskellige længder, hvor en ”dame” putter typisk er på 33”, og puttere til mænd typisk er 34” eller 35”. Der findes også længere puttere. Det er dog ikke dit køn, som afgør om din putter skal være af den ene eller anden længde. Det kan være din højde, puttestil eller noget helt tredje, som afgør, hvilken længde putteren skal have, så du føler dig komfortabel, når du står over bolden og skal putte den i hul.

Det er en god idé at afprøve forskellige puttere og derigennem finde ud af, hvad du godt kan lide, og hvad der føles godt. Vi har et stort udvalg af puttere til rådighed i butikken, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde en, der passer til dine behov. 

Hvis du har brug for mere vejledning, har vi allieret os med en af de bedste clubfittere i Danmark, Thomas Rosenberg. Hvis du kontakter os, kan vi sætte en aftale op, så du kan møde Thomas, der med stor ekspertise kan guide dig igennem dit valg, ikke bare af putter, men af hele dit golfsæt.