Om TLP Golf

TLP Golf 

V/Thomas Løve Pedersen
H.J. Holst Vej 14 A
2610 Rødovre
Denmark

CVR-nr.: 16679240

SE-nr.: 32536077
Bank: Jyske Bank, reg.nr. 7851, kontonummer 0001285518
Mailadresse: info@tlpgolf.dk
Web-adresse: www.tlpgolf.dk
Telefon: +45 40 89 12 31

TLP Golf er stiftet den 14. november 2010.

 

Her kan du danne dig et lille indblik i, hvem jeg (Thomas Løve Pedersen) er, og dermed, hvem du handler med.

Født i 1969. Er oprindelig uddannet revisor (registreret revisor) og har i årene 1990 - 2013 arbejdet som - først revisor - siden hen som økonomichef i mellemstore firmaer/organisationer.

Passionen for golfsporten startede helt tilbage i starten af 1980'erne hvor en god barndomskammerat spillede elitegolf i Køge Golfklub. Så jeg har fulgt med i golfsporten på tætteste hold i over 30 år nu.

Jeg blev selv golfspiller i 1993, og har en god allround viden om golfsporten, og hvad den indebærer. God og fornuftig rådgivning kan derfor ydes til langt de fleste.

Med min erhvervsbaggrund er der lagt høj vægt på, at tingene skal fungere. Og det gør de. Ordrer bliver ekspederet og sendt afsted som lovet. Øvrige henvendelser bliver besvaret og behandlet hurtigt og effektivt.

TLP Golf startede primært med salg af søbolde. Sloganet var i starten "Danmarks bedste søbolde, når det gælder kvalitet til prisen" Det slogan står jeg stadigvæk inde for. TLP Golf fik vokseværk i efteråret 2013, og dækker i dag rigtig mange varegrupper indenfor golfsporten. Flere vil utvivlsomt komme til løbende.

Høj service og lave priser er TLP Golf's vision i dag. Alt "udstyr" indenfor golfsporten skal gøres mere spiseligt, når det kommer til prisen. Det er ikke altid, at TLP Golf har de nyeste varer på hylderne. Men, der er ingen, som tager skade af at spille med udstyr fra sidste år, eller gå i golfsko og golftøj fra sidste år.

Hjemmesiden kører i øvrigt med aktiv lagerstyring. Så hvad du kan bestille via hjemmesiden - er også, hvad der rent fysisk er på lager.