Golftøj

Det er nødvendigt for enhver golfspiller at have forskellige typer af både golftøj, golfhandsker og hovedbeklædning som golf cap eller golfhue. Det forlænger golfsæsonen, fordi du ved at have forskellige typer af golfbeklædning er mindre påvirket af det ustadige danske vejr.

Hos TLP Golf finder du alt, hvad du har brug for af beklædning til golf – både golftøj, golfhandsker og golf caps til damer såvel som herrer. Vi har et bredt udvalg af mærker, størrelser og farver, så du kan finde lige netop det, der passer til dig. Læs mere om vores golftøj under produkterne.

1 til 9 ud af 259

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 259

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Golfhandsker: Find rette størrelse og materiale

Golfhandsker er en nødvendighed for enhver golfspiller, der ønsker et godt greb om sin kølle. Det er nemlig den bedste måde at sikre, at du får det mest mulige ud af dit slag. Derfor er det også meget vigtigt, at du vælger en golfhandske, der passer til lige netop din hånd. Er du en højrehåndet golfspiller, skal din venstre hånd have golfhandsken på – er du omvendt en venstrehåndet golfspiller, skal din højre hånd have handsken på.

Det anslås, at op til 50 % af alle golfspillere bruger en handske, der er for stor. Det er nemlig sådan, at en golfhandske skal sidde så tæt som muligt omkring dine fingre – den skal faktisk føles som et ekstra lag hud. Hvis to forskellige størrelser passer dig, anbefaler vi altså, at du vælger den mindste størrelse.

I forhold til materialer har vi et godt udvalg her hos TLP Golf. Til damerne kan vi oplyse, at bestselleren blandt vores golfhandsker til damer er Footjoy WeatherSof – en god og holdbar middelhandske, hvor det fleksible stretch-materiale former handsken efter din hånd og er med til at ventilere, så komforten er i top. Vi har også Footjoy WeatherSof blandt vores golfhandsker til herrer, og her er den ligeledes en bestseller.

Golf cap og golfhuer: Beskyt dit hoved mod det ustadige vejr

Både i sommer- og vintermånederne kan det være en fordel at gøre brug af forskellige typer af hovedbeklædning til golf. Om sommeren er en golf cap svær at undvære, da solen ofte står højt på himlen og er skarp. Din golf cap kan også bruges i årets andre måneder, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Når vejret er koldt – som det jo ofte er i Danmark – er det en god idé med en golfhue. Det holder dine ører varme, og du kan bedre koncentrere dig om dit sving, når du ikke bliver generet så meget af kulden.

Hos TLP Golf forhandler vi både golf caps og huer til herrer samt golf caps og huer til damer. Vi har et bredt udvalg af mærker og farver, så du kan finde lige netop den golf cap, der passer til dig.

Golftøj til både damer og herrer i mange mærker og størrelser

Som golfspiller med base i Danmark er det vigtigt at have forskellige typer af golftøj – i hvert fald hvis du spiller året rundt og ikke vil lade dig stoppe af det ustadige danske vejr. I sommermånederne er det dejligt at have let og åndbart golftøj på, så du ikke får det for varmt på golfbanen. I vintermånederne er det nødvendigt med varmere tøj, så du ikke kommer til at fryse, imens du venter på, at din medspiller putter. Og på alle tider af året er det svært at undvære vindtøj.

Men udover at golftøj skal være praktisk, går de fleste golfspillere også op i, at tøjet skal være smart. Derfor forhandler vi hos TLP Golf lækkert og moderne golftøj fra kendte mærker som Adidas, Cross, Wilson og andre.

Vi har et bredt udvalg af golftøj til herrer såvel som golftøj til damer – både herrebukser og herreshorts, damebukser samt nederdele og shorts, herrepoloer, damepoloer, herrestrik, damestrik, vindtøj til herrer, vindtøj til damer, kompressionsbluser samt strømper til herrer og strømper til damer.