TLP Golf holder ferielukket fra torsdag den 20. august til søndag den 31. august. Begge dage inkl.

Butikken er lukket i perioden.

Beklædning

Hos TLP Golf finder du alt, hvad du har brug for af golftøj. Det er alt lige fra poloshirts, bukser, shorts, trøjer, strik, baselayers og strømper, til regntøj, vindtøj, huer og luffer, bælter, caps og solskærme.

TLP Golf er Danmarks største forhandler af det svenske mærke Cross, hvorfor der naturligvis er et stort udvalg af lige netop det mærke. Samarbejdet med den danske distributør har været godt gennem de sidste 4-5 års tid.

Cross har mere end 30 års erfaring med at lave sportstøj, så der er lagt vægt på egenskaber, såsom åndbarhed, funktionalitet og et flot design, som udover på golfbanen også kan bruges i dagligdagen.

Der lagerføres et stort udvalg af mærker. Udover Cross som det helt store mærke, vil du stort set også altid kunne finde mærker som Adidas, Ashworth, Footjoy, Mizuno, Dunlop, Nike, Slazenger og Wilson.

Du finder tøj hos TLP Golf i alle prisklasser. Dog er det kendetegnende, at du kan finde rigtig meget billigt golftøj på hjemmesiden. Du finder f.eks. typisk en golfpolo til mellem kr. 75 og kr. 299. 

1 til 9 ud af 219

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 219

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5