Tee's

Golf tee: En lille men vigtig medspiller, der kommer i mange former og kvaliteter

Golf tees er de små holdere, du placerer din bold på, når du står på teestedet. Med en tee sikrer du dig hver gang et ensartet udgangspunkt for dit slag, da du ikke er afhængig af det naturlige underlag. Det hjælper dig med at ramme bolden mere rent, og få den nemmere op og flyve. Du har brug for flere længder af tees, da du bruger en kort tee, hvis du slår ud med et jern, en hybridkølle eller en fairway wood. Hvis du i stedet vil slå med din driver har du har brug for mere længde, da den højere tee hjælper dig med at komme ind under bolden, og derved få noget højde på drivet.

1 til 9 ud af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 ud af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Der findes mange slags tees, og hvilken type, der passer bedst til dit spil og dine køller, er en smagssag. Det er som udgangspunkt altid en fordel at bruge tees, da det som sagt giver dig et nemmere grundlag for at komme godt afsted fra tee. Hos TLP Golf har vi et bredt udvalg af kvalitetstees, som er med til at sørge for, at bolden ligger perfekt til dit tee slag. Vores udvalg har en vifte af kvaliteter og materialer samt mulighed for at indkøbe økonomipakker, når du har fundet din favorit. Som altid er priserne fordelagtige og kvaliteten i top.

Vælg den rigtige golf tee

Der er flere ting at overveje, når du skal vælge tees. Heldigvis forhandler TLP Golf mange typer til gode priser, så du let kan afprøve forskellige slags. Under produktet kan du se særlige egenskaber og længden på de forskellige tees.

Der findes tees specielt designet til vinteren, hvor sne eller mudder kan gøre det svært at se en almindelig tee. Disse tees kommer i en praktisk pakke med tre, som kan stables og opbevares i din golfbag, så du altid er forberedt. Der findes også mere fleksible tees. Det vil sige, at de kan bøje af, når de rammes af dit slag. Det gør dem lidt mere modstandsdygtige overfor de kraftige kølleslag, og de holder ofte længere. Derudover er der stor forskel på tee’ens materiale, hvilket også kan have indflydelse på, hvad du foretrækker.

Lige nu har vi nu en festlig ”nudie-tee”, der er velegnet til en tur på banen, hvor der skal lidt ekstra sjov til.

Forskellige tees til forskellig smag: Lignum, plastik og træ

Tees produceres i forskellige materialer med forskellige egenskaber. Nogle foretrækker tees i træ, der har kortere holdbarhed, men er produceret i naturligt materiale. Andre foretrækker plastiktees, der har en længere holdbarhed. Der findes også tees produceret i materialet Lignum, der er en blanding af savsmuld og biodynamisk lim. Disse har en høj holdbarhed og er samtidig bionedbrydelige, hvis de skulle blive efterladt på golfbanen. Materialevalget er vigtigt at medtænke, hvis du ofte glemmer tees eller bare hellere vil slå til bolden frem for at lede efter efterladte tees. TLP Golf forhandler alle typer af tees i forskellige længder og farver.

Vejledning og hjælp til valg af tees

Hvis ikke du ved, hvor du skal starte eller slutte i valget af tees, er det heldigvis ikke en stor udgift at prøve lidt forskelligt. Der er gode muligheder for at afprøve de mange typer af tees. De er næsten altid med til at højne spillet − også for nybegyndere, fordi tee’en giver dig en bedre start på et hul.

Hvis du besøger os i butikken i Haslev, kan vi vejlede dig i de forskellige typer af tees og udstyre dig med de mest nødvendige.