Caps og Huer

Golfcaps, golfhuer og solskygger til at beskytte dig mod vind og vejr

En golfcap er uundværlig på golfbanen. Når solen skinner, er du særligt udsat for de skadelige UV-stråler, og så er det vigtigt at være godt beskyttet med en god golfcap. Det gælder også, når det regner og er koldt, og du har brug for en golfhue eller regnhat. Hos TLP Golf kan du finde den helt rigtige golfcap, golfhue eller solskygge i vores store udvalg, så du kan koncentrere dig om dit golfspil.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Når man er ude på en 18 hullers runde, tager det ofte i 4-5 timer at nå hele vejen rundt. Det er 4-5 timer, hvor du er ude i al slags vejr, og det stiller krav til den helt rigtige påklædning, hvis du skal have det bedste ud af dit spil. Med en golfcap, golfhue eller solskygge er du hjulpet godt på vej, fordi du for få penge gør en stor forskel for din oplevelse på golfbanen.

Herunder finder du det brede udvalg af golfcaps, som vi forhandler her hos TLP Golf. Der er både golfcaps, golfhuer og solskygger fra Srixon, Cleveland, Wilson og andre populære mærker, så du med garanti kan finde den, der passer bedst til dig, din stil og dit behov. Udvalget nedenfor egner sig særligt til mænd, men vi har naturligvis også et godt udvalg af golfcaps og golfhuer til kvinder. Læs mere om, hvilke fordele en golfcap tilbyder, under produkterne.

Med en golfcap kan du spille golf i al slags vejr

Som golfspiller er man meget opmærksom på, hvordan vejret bliver, når man skal ud at spille. Det er dejligt, når solen skinner fra en skyfri himmel, men det er også nemt at blive solbrændt på de åbne plæner, og det kan være svært at se, hvor golfbolden lander, når man har solen i øjnene. Omvendt er regn med til at sænke sigtbarheden betydeligt, og det er ubehageligt at få regnen i ansigtet. Uden noget på hovedet til at skærme for solen og lede regnen væk fra ansigtet, vil du hurtigt opdage, at vejret kan være til stor gene for dit golfspil.

Der er dog ingen grund til at blive forhindret i at spille på grund af vejrudsigten. En golfcap hjælper betydeligt og gør, at du kan tage af sted både i solskin og regnvejr. Det er en god ide at have flere forskellige golfcaps og -huer at vælge imellem. Til de kolde dage er det rart at kunne beskytte ørerne for kulden med en golfhue, og til de rigtig varme dage giver en golf visor skygge til øjnene og mest muligt luft til hovedet. Med flere forskellige muligheder at vælge imellem er du klædt godt på uanset vejret. Vil du være endnu bedre rustet til at spille i forskellige vejrforhold? Så kan vi anbefale også at tage et kig på vores regntøj og golftøj til mænd.

Golfcaps hos TLP Golf: Kvalitetsvarer til gode priser

Golfcaps har længe været en klassiker blandt golfspillere, og de er nemme at have med sig på banen. Der findes en golfcap til enhver type golfspiller, for de kommer i et væld af farver og former. Nogle er onesize med mulighed for at tilpasse størrelsen i lukningen, hvor andre findes i forskellige størrelser eller med stretch.

Hos TLP Golf er alle vores golfcaps af høj kvalitet, og vi forhandler kun produkter fra anerkendte mærker. Hos os kan du købe din nye golfcap til en god pris, som du ikke finder tilsvarende andetsteds i Danmark. Det kan du, fordi vi tror på, at det skal være muligt at gøre et godt køb uden at gå på kompromis med kvaliteten.