Regntøj

Golfregntøj er en nødvendighed, hvis man spiller golf i Danmark.

Vores ustadige vejr gør, at man fra tid til anden må forberede sig på andet end solskin, og derfor er det en god idé at anskaffe sig regntøj, der er designet til golfspillere. TLP Golf fører udelukkende Cross regntøj, da de er den førende producent af regntøj i Norden og er internationalt anerkendte. De laver det bedste regntøj til golf jf. uafhængige internationale tests.

1 til 9 ud af 21

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 9 ud af 21

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Golfregntøj er en vigtig investering for golfspillere i Danmark. Det gælder for professionelle som amatører, at vejret ikke altid arter sig, som man kunne ønske sig. Hvis du elsker at spille golf, og ikke vil lade skiftende vejr diktere, hvornår du spiller, bør du overveje at anskaffe et regnsæt, der kan holde dig tør i mange timer. TLP Golf har udvalgt flere modeller, der alle vil være en passende tilføjelse til din golfbag.

Mærket Cross producerer en lang række forskellige regntøjsprodukter i allerhøjeste kvalitet. Du kan finde regnbukser, der er lette at tage af og på, og som ikke forhindrer din bevægelsesfrihed, samt regnjakker der både beskytter mod vand og vind. TLP Golf har som altid fordelagtige priser på kvalitetsvarer, fordi vi har et godt samarbejde med producenten af Cross regntøj.

Stilrent og praktisk design

Golftøj skal især i Danmark kunne favne en række forskellige vejrforhold. En god vindjakke er altid anbefalelsesværdig, når du bevæger dig på de åbne områder, men regntøj er i høj grad også essentielt for en golfspiller, der gerne vil spille udenfor sommersæsonen. Dette betyder dog ikke, at du skal give afkald på det klassiske look, der forbindes med golftøj.

Se også vores golftøj til børn.

Golfregntøj fra Cross er designet uden at give mindelser til det almindelige og krøllede look, vi forbinder med regntøj. Det har i stedet et klassisk og stilrent snit, der minder om de rene linjer i det almindelige golftøj. Samtidig er regntøjet designet med høj bevægelsesfrihed for øje, så du ikke oplever, at dit tøj sænker din præstation.

Golfregntøj designet til sportsudøvere

Golf kræver fysisk aktivitet, og det er derfor meget vigtigt, at dit regntøj er åndbart. Når du sveder i almindeligt regntøj, kan det hurtigt komme til at føles som om, fugten lukkes inde. Dette forhindres af det åndbare regntøj, der sørger for, at sved og varme kan slippe ud af materialet, samtidig med at det skyr vandet og holder dig tør. Derfor er det ikke alle typer af regntøj, der egner sig til golfspil. Cross golf regntøj er udviklet til sportsudøvere. Mærket har vundet flere skandinaviske og internationale tests og er den førende producent af regntøj til golfspillere. Deres regntøj er produceret med en speciel membran kaldet FTX, som gør regntøjet åndbart og let at have på.

Cross er bedst i test og internationalt anerkendt

TLP Golf har udelukkende regntøj i mærket Cross. Den skandinaviske virksomhed har over 30 års erfaring med at lave regntøj specielt udviklet til golfspil i vejr, der kendetegner Danmark og vores nordiske nabolande. De har ekspertisen, og deres regntøj er det bedste på markedet, og derfor er det dette mærke, vi tilbyder vores kunder.

Du finder fire modeller i vores udvalg: Edge, Pro, Hurricane og Cloud. Alle er producerede med den lette membran og er lette og komfortable at bære. Edge og pro er de dyrere modeller, som Cross selv anbefaler, hvis du vil spille 36 huller i regnvejr uden at blive våd. Hurricane og Cloud er hverdagsmodellerne, der egner sig glimrende til et omskifteligt dansk vejr, hvor man ikke kan være sikker på, hvad der venter. Samtidig er alle sæt også velegnede til brug uden for golfbanen.