Golfsæt

Et komplet golfsæt er en god start, når du skal spille en runde golf.

TLP Golf har et udvalg af komplette golfsæt og jernsæt, der kan bruges af alle. Når du vælger et Wilson-golfsæt, eller et golfsæt fra et af vores andre kvalitetsmærker, er du sikker på at dit udstyr er i orden, og at du er klar til en runde golf.

1 til 9 ud af 22

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 9 ud af 22

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hvis du skal i gang med at spille golf, men mangler det rigtige udstyr, kan du vælge et komplet golfsæt. Et komplet sæt giver dig alt det udstyr, du behøver, samt en golfbag til at have udstyret i. Når man er nybegynder, kan det være let at miste overblikket og svært at finde rundt i de mange typer køller, bags og andet udstyr. Hvis du er nybegynder, men gerne vil have dit eget udstyr, er et komplet golfsæt at anbefale. Sættet indeholder alt, hvad du har brug for, så med køb af et sådant er du klar til tee off.

Vores udvalg er præget af et stærkt samarbejde med kvalitetsmærket Wilson, og vi har mange af deres samlede sæt til gode priser. Vi har også andre mærker, og fordi vi indkøber restlagre og udgåede varer, kan vi altid tilbyde udstyr af den højeste kvalitet til fordelagtige priser.

Køb et golfsæt der indeholder de rigtige jern

Hvis du er ny i golfverdenen, men indtil videre har spillet med lånt eller lejet udstyr, er et golfsæt en god måde at gøre spillet til en fast del af din hverdag. Under udstyr kan du læse om fordelene ved at bruge de forskellige jern, men der er stadig mange ubekendte faktorer, når spillet er nyt. Oftest er det først, når man har haft de enkelte jern i hånden, at man rigtigt ved, hvad man foretrækker. Derfor kan det være en god idé at helgardere sig ved at vælge et golfsæt, der egner sig til de fleste.

Når du vælger at købe dit eget udstyr, får du også mulighed for at tilpasse jern og køller til dig selv. Hvis du har særlige behov, er det også en oplagt mulighed for at tage hensyn til dem. Wilson tilbyder f.eks. golfsæt til venstrehåndede, sæt med ekstra længde og sæt med enten stål eller grafit skafter.

I et klassisk sæt findes de køller, du skal bruge til et klassisk golfspil.

 • - Driver
 • - Fairway wood
 • - Hybridkølle
 • - 6 jern (Som regel: 6, 7, 8, 9, PW og SW)
 • - Putter

Derudover en golfbag med støtte og headcovers til din driver, fairway og hybridkølle. Wilson producerer forskellige sæt, der er egnet til henholdsvis begyndere og let øvede. Alle sæt er designet med spilleglæden for øje. Derfor har køllerne stor tilgivelse og kan bruges af alle. Vi har også golfsæt til damer og golfsæt til børn.