Herre

Golftøj er kendetegnet ved klassiske linjer, kvalitet og en praktisk elegance.

Vores udvalg af golftøj til herrer rammer bredt og gør det muligt at klæde sig stilet og praktisk på samme tid. Komfort og bevægelsesfrihed er vigtigt, når det kommer til golftøj, hvilket også er afspejlet i vores udvalg, der altid er til gode priser.

1 til 9 ud af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Golftøj er ofte pænt og afslappet og præget af en traditionel stil end meget andet sportstøj. Golfspil under danske himmelstrøg kræver dog ofte, at der tages hensyn til både temperaturer og nedbør. Det kan derfor være en fordel at sammensætte sit outfit af et par lag, der kan veksles mellem i omskifteligt vejr.

Til en lang dag udenfor, er det vigtigt både at være forberedt på sol, vind og regn. Det er også vigtigt, at dit tøj er behageligt og rart at bevæge sig i, så du ikke generes i løbet af spillet. Der findes mange former for golftøj, og mange beklædningsgenstande vil let kunne bruges udenfor banen, og ikke kun når du spiller golf. Det alsidige tøj gør det let at se præsentabel ud både under og efter spillet.

TLP Golf har et bredt udvalgt af golftøj til herrer, der varierer mellem det helt klassiske og det mere moderne og sporty.

Golftøj mænd: Praktiske lag til omskifteligt vejr

En golfrunde tilbringes i naturrige omgivelser. Dette er en stor del af, hvad mange holder af ved spillet. Det er dog en forholdsvis stor vejrmæssig faktor ved sporten, og især når man bor i Norden, så kan det hurtigt ændre sig fra solskin og korte ærmer til paraply og regntøj. Derfor er det vigtigt at være forberedt og kunne klæde sig efter vejret.

I vores udvalg af golftøj til mænd finder du tøj, der nemt kan fungere i lag. Vælg en klassisk polo til golf i varmt vejr og en lun sweater i kvalitetsmaterialer, til når vejret er køligere. Sørg for at have en vindjakke, der kan beskytte mod blæsevejr, og eventuelt et par regntætte bukser, der sørger for at vejret ikke hindrer dit spil. En ordentlig golfbag har ofte ekstra rum, hvor du har mulighed for at opbevare regntøj eller en ekstra trøje.

Se også vores udvalg af golftøj til damer.

I vores udvalg vil du finde tøj til både koldt og varmt vejr, der egner sig både til helårsspillere og til dem, der spiller golf på ferier under varmere himmelstrøg. Derudover findes en række forskellige vindjakker, der varierer fra tynde og åndbare modeller til tykkere og mere isolerende materiale. En vindjakke er et godt valg til golfspilleren, da den ikke er for varm, men kan beskytte mod vinden, da det nemt kan blæse på golfbanen.  

Golftøj herrer: Undertøj og strømper sikrer din komfort

Ved at vælge det rigtige undertøj kan du sikre komfort fra inderst til yderst. En kompressionsundertrøje, der støtter godt om dine muskler i arme, ryg og mave og sørger for, at du holder dig kølig om sommeren, og varm om efteråret/vinteren, er en god investering. Derudover er det en god idé at have strømper, der ikke glider af og irriterer din fod. Vi sælger golfstrømper, der er designet til at passe i en golfsko, der holder sig oppe uden irritation.

Kvalitet og stil – et klassisk og præsentabelt valg

Golftøj er ikke nødvendigvis sportstøj i klassisk forstand. Der findes naturligvis golftøj, der passer ind i den almindelige forståelse af sportstøj, men der er flere variationsmuligheder, når det kommer til golf og påklædning. Dette gør det muligt at være præsentabel under spillet, men samtidig er det stadig en dejlig oplevelse at kunne dyrke sport i lækkert tøj, som også egner sig til at have på udenfor banen.

Hvis du gerne vil se tøjet på, har vi et bredt udvalg i vores butik i Haslev. Du er altid velkommen til at kigge forbi, og prøve tøjet på.