TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Boldkvaliteter

Der kan forekomme tuschstreger og/eller logoer på boldene.

Udvalg og priser findes på de underliggende sider.

Bemærk at det er muligt at forespørge på konkrete modeller indenfor langt de fleste af boldmærkerne.

Beskrivelse af de forskellige boldkvaliteter:

Pearl Grade
Disse bolde er i fremragende stand og er stort set som nye bolde. Disse bolde er i de fleste tilfælde formentlig kun blevet brugt på et par huller og derefter gået tabt. Dette er bolde for den absolut kræsne golfer, der ønsker bolde, som ligner nye bolde, men til langt under en ny bolds pris. Min lagerbeholdning af Pearl Grade er som regel ikke særlig stor, da de er svære at få hjem i så store mængder ad gangen.

Grade A

Disse Grade A golfbolde har snævert fejlet som en  Pearl bold. De er i rigtig god stand og vil kun have mindre tegn på tidligere spil. Der er ingen skrammer eller hakker. Fremragende værdi for pengene. Boldene egner sig til alle handicapgrupper og kan bruges til både turneringsspil og til træningsrunder.

Grade B
Disse bolde er i god stand. Man kan se, at der er spillet med dem, og boldene kan have misfarvninger eller meget små skrammer, afskalninger og mærker. Boldene er fuldt ud spilbare. Disse bolde er ideelle til træningsrunder. Rigtig gode kvalitetsbolde til en yderst fornuftig pris. Grade B bolde er ikke 3. sorteringsbolde, selvom jeg har 2 bedre kvaliteter. Jeg kan klart anbefale denne boldkvalitet til langt de fleste golfspillere.


Der er IKKE blandt ovenstående kvaliteter, bolde som er enten "Practice", "X-out", "Refinished" eller "Refurbished". Disse typer vil blive solgt særskilt.

Damebolde er taget fra i sorteringen og sælges særskilt under "Damebolde".

NB! Alle bolde har været igennem min egen kvalitetskontrol. Der er mange af boldene, der er indkøbt som Grade A bolde, men som jeg har nedgraderet til Grade B bolde, ligesom mange indkøbte bolde som Grade B er nedgraderet til "diverse". Det betyder derfor også i praksis, at stort set alle bolde har været igennem mine hænder for at blive kvalitetskontrolleret.Proffesionel golfspiller Lasse Sonne Nielsen udtaler:
Jeg har haft fornøjelsen af at teste tre slags versioner af bolde. Det har allesammen været Pro V1x, men har testet både Pearl Grade, Grade A og Grade B. 

Pearl Grade og Grade A har jeg haft med på banen i en træningsrunde. Da jeg tog Pearl grade-versionen frem kunne jeg ikke se den havde slået et slag overhovedet. Den reagerede også sådan og fløj fuldstændig som den burde gøre. Det kunne ligeså godt være en spritny bold. 

Grade A lignede nogle bolde der havde slået et sted mellem 4 og 8 slag. Og vel og mærke ikke wedgeslag, da der ikke var nogle skrabemærker eller noget. De fløj også upåklageligt ligesom Pearl Grade versionen. Du kan bare se det har slået lidt flere slag. 

Grade B boldene har jeg ikke prøvet på banen, men jeg har trænet med dem og det er en rigtig fornuftig træningsbold. Du kan godt se de har slået nogle slag, men det er ikke noget der går ud over boldens performance overhovedet. Derfor er det bold som sagtens kan trænes med og kan evt. bruges som provisorisk på banen :-).

Derfor kan jeg helt klart anbefale TLP Golf til alle, som overvejer køb af bolde! Graderinger af bolde kan være forskellig fra sted til sted. Graderinger kan bl.a. være som følgende:

AAAA, AAA, AA, A
Pearl Grade, Grade A, Grade B
1. sortering, 2. sortering

Jeg vil sige, at det er min erfaring, at man ikke som udgangspunkt kan regne med, at alle firmaers graderinger af boldene er ens, hvorfor f.eks. en Grade A bold ikke nødvendigvis er af samme kvalitet fra to forskellige firmaer, og man kan heller ikke altid nødvendigvis sammenligne en bold, der er graderet som værende AAAA, Pearl eller 1. sortering, som værende af helt samme kvalitet.