Regntøj

Find dit næste sæt golfregntøj fra Cross hos TLP Golf

Hvad kendetegner et godt sæt golfregntøj? Regntøj, som skal bruges på golfbanen, skal først og fremmest være praktisk og holde regnen på afstand i mange timer. Derudover er det vigtigt, at åndbarheden er god, og at det er let at bevæge sig i. Hos TLP Golf har vi et bredt udvalg af Cross regntøj til damer, som er et godt bud på dit næste sæt golfregntøj – altid til gode priser.

1 til 9 ud af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 9 ud af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hos TLP Golf har vi et indgående kendskab til det golfregntøj, der findes på markedet. Efter vores vurdering er Cross det mærke, der lever bedst op til kravene om vandtæthed, åndbarhed og bevægelighed. Det er kun de bedste produkter og producenter, der kommer igennem nåleøjet til vores webshop, og det er grunden til, at vi udelukkende forhandler Cross’ golf regntøj til damer. Med et sæt Cross regntøj er du godt klædt på til at komme igennem en runde på golfbanen uden at blive gennemblødt af regnen.

 Læs mere om, hvad der gør Cross’ regntøj til det bedste på markedet, i bunden af denne side. Se også vores udvalg af golf regntøj til herrer.


Derfor er Cross’ dame golfregntøj det bedste på markedet

Som golfspiller er det irriterende at blive begrænset i sit golfspil, fordi det regner. Et godt sæt regntøj gør, at du kan tage af sted alligevel, og golfregntøjet fra Cross holder tæt selv under kraftigt regnvejr og på de lange golfrunder med 36 huller. Cross blev grundlagt i 1986 af to golfspillere, som har sat en ny standard for vandtæt regntøj, som føles behageligt at have på, og som man kan bevæge sig frit i. De arbejder ud fra devisen, at deres sports- og regntøj både skal være moderne og leve op til en høj standard for kvalitet, komfort og funktionalitet.

 Det, der gør Cross’ regntøj særligt egnet til golf, er den FTX-teknologi, som de har udviklet specielt til at producere deres regntøj. FTX er en letvægtsmembran, som sammen med det yderste lag sørger for den optimale beskyttelse mod vind og vand, samtidig med at det er muligt at ånde igennem regntøjet.

 Kombinationen af vandtæthed og åndbarhed giver det bedste udgangspunkt for, at man som golfspiller kan føle sig godt tilpas på golfbanen i mange timer uden at blive generet af vejret og uden at få det for varmt i regntøjet. En anden praktisk funktion ved Cross’ regntøj er, at konstruktionen er meget let og dermed ikke føles tyngende på golfbanen.

Dame golfregntøj med god pasform og høj komfort

Regntøjet fra Cross er blevet kåret til det bedste på markedet. Det skyldes som tidligere nævnt, at åndbarheden og vandtætheden er optimal, men også at pasformen og komforten er god. Cross’ golfregntøj til damer har indbygget stretch, som giver en meget let bevægelighed, hvor tøjet følger dine bevægelser, hver gang du skal slå et slag med din golfkølle. Der er fire modeller at vælge imellem i Cross’ serie af regntøj, hvor Edge og Pro er de letteste, mest vandtætte og åndbare modeller. Hurricane og Cloud er lette og sørger for, du stadig kan holde dig tør på en 18 hullers runde. Fælles for de fire modeller fra Cross er, at de har et minimum af syninger og kan justeres, så de passer til dig.

En golfregnjakke er et godt basisprodukt i garderoben

Det er en investering at købe en god golfregnjakke af høj kvalitet, men du får til gengæld et produkt, som kan holde i mange år. Hos TLP Golf kan du købe Cross’ regnjakker til en god pris, og samtidig får du et alsidigt produkt, som ikke kun kan bruges til golf men også til andre aktiviteter såsom vandre- og cykelture. Det gør regnjakkerne fra Cross til et godt basisprodukt at have hængende i garderoben.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge af Cross forskellige modeller inden for golfregntøj, er du velkommen til at komme forbi vores butik i Haslev. Her kan du prøve alle modellerne og få en faglig og kompetent vejledning til, hvilken model som passer dig bedst.