Golfudstyr til Damer

Uanset hvor højt eller lavt dit handicap er, kan du finde dit golfudstyr til damer her hos TLP Golf. Du vil hurtigt finde ud af, at vores priser er lave, men det hænger ikke sammen med kvaliteten af vores produkter. Hos os er kvaliteten og serviceniveauet i top, samtidigt med at priserne er i bund.

TLP Golf har siden 2010 forhandlet golfudstyr i høj kvalitet. Lige fra starten har det været en af kerneværdierne i forretningen, at vi skal tilbyde et højt serviceniveau og lave priser, og det er det stadig. Derfor kan du altid finde et bredt sortiment af kvalitetsudstyr i butikken til lave priser. Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal vælge, er der hjælp at hente hos os. Uanset om du møder op i butikken eller ringer til os, vil du få kvalificeret vejledning af en golfspiller med mere end 30 års erfaring og bred viden om golf. Vi har også mulighed for at tilbyde dig vejledning af en professionel clubfitter, hvis du har behov for det.

1 til 9 ud af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 9 ud af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Prisen skal være lav, så flere kan være med

Golf er ikke en billig sportsgren, men det skal ikke betyde, at nogen skal udelukkes på grund af udstyrets priser. Det mener vi i hvert fald hos TLP Golf. Det er derfor, at vi har fravalgt at forhandle markedets nyeste golfudstyr til kvinder. I stedet gør vi vores for at sælge udstyr i et prisniveau, hvor en del flere kan være med. Det samme gælder i øvrigt resten af varesortimentet, herunder fx bags, bolde og beklædning.

Se også: Stort udsalg af golftøj til kvinder

Produkterne hos TLP Golf er kendetegnet ved, at de er i høj kvalitet og samtidigt står til lave priser. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi forhandler modeller, som er udgående eller allerede er udgået. Det er nemlig vores filosofi, at ingen tager skade af at bruge udstyr, der er et eller flere år gammelt.

Golfudstyr kvinder: Både til nybegyndere og øvede

Du kan finde alt dit golfudstyr til damer hos TLP Golf, næsten uanset hvilket niveau du befinder dig på. Det er altså, både hvis du aldrig har svunget en golfkølle før, og hvis du er en habil golfspiller. Vi har et stort udvalg med mange mærker og typer af køller, så du kan finde det helt rette golfudstyr til dig og dit sving.

Se også: Stort udvalg af golfbags, så du kan samle dit udstyr

Vi har et bredt udvalg af golfkøller, fx drivers, fairway woods, hybrider, wedges og puttere. Du kan også købe hele golfsæt samt lidt udstyr til venstrehåndede.

Vores golfudstyr er fra mærker som Wilson, Cleveland og Srixon.. Det største udvalg er fra Wilson, da vi har et godt samarbejde med den danske distributør. Derudover kan du stort set altid finde udvalgte puttere fra hhv. Wilson Staff og Cleveland i sortimentet.

Råd og vejledning fra erfaren og passioneret golfspiller

Både i TLP Golfs butik og telefon møder du en passioneret golfspiller med mere end 30 års erfaring og en bred viden om golf, der står klar til at give dig råd og vejledning. Thomas Løve Pedersen, der er indehaver af forretningen, kan rådgive langt de fleste omkring golfudstyr til damer, herrer og juniorer.

Se også: Vi tilbyder god service til vores kunder – læs handelsbetingelserne her

Hvis du har brug for mere professionel rådgivning, kan TLP også hjælpe dig. Vi har nemlig et godt samarbejde med en af Danmarks få og ægte clubfittere – nemlig Thomas Rosenberg. Hvis du ønsker råd og vejledning af ham, kan vi hos TLP Golf etablere kontakten til ham.