Udstyr

Hos TLP Golf finder du et bredt udvalg af golfudstyr. Der er dog lagt vægt på udstyr til golfspilleren fra ca. 10 i handicap og til nybegynderen. Der er dog også til tider udstyr til salg, som passer til lavhandicapperen.

De typiske mærker som sælges er Wilson, Cleveland, TaylorMade, Cobra og Srixon. Det største udvalg vil altid være fra Wilson, da TLP Golf har et godt samarbejde med den danske distributør.

Det er ofte udgående eller udgået modeller, som tages hjem på lager. Derfor er prisbesparelsen også altid stor i forhold til den oprindelige vejledende udsalgspris.

Puttere fra hhv. TaylorMade, Odyssey og Cleveland vil stort set altid være at finde i sortimentet. Også modeller fra indeværende års modelprogram.

Du kan som kunde ydes en vejledning fra en golfspiller gennem snart 25 år. Dvs. du møder ikke en Pro-uddannet person i telefonen eller i butikken, men en passioneret golfspiller, som har en basal viden om golfudstyr, og som godt kan rådgive langt de fleste i et rimeligt omfang.

TLP Golf har samarbejde med én af Danmarks få og ægte clubfittere Thomas Rosenberg. Ham kan der etableres kontakt med, såfremt det måtte ønskes af en kunde. Han holder til på Sjælland i Københavner området.

1 til 9 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5