Butikken er lukket i dag pga. sygdom. Følg opdatering her øverst på siden !!!

Herrer

Hos TLP Golf finder du et bredt udvalg af herre golfudstyr. Der er dog lagt vægt på udstyr til golfspilleren fra ca. 10 i handicap til nybegynderen. Der er også til tider udstyr til salg, som passer til lavhandicapperen.

De typiske mærker som sælges er Wilson, Cleveland, Callaway, Cobra og Dunlop. Det største udvalg vil altid være fra Wilson, da TLP Golf har et godt samarbejde med den danske distributør.

Det er ofte udgående eller udgået modeller, som tages hjem på lager. Derfor er prisbesparelsen også altid stor i forhold til den oprindelige vejledende udsalgspris.

Udvalgte puttere fra hhv. Wilson Staff, TaylorMade og Odyssey vil stort set altid være at finde i sortimentet.

Du kan som kunde ydes en vejledning fra en golfspiller gennem snart 25 år. Dvs. du møder ikke en Pro-uddannet person i telefonen eller i butikken, men en passioneret golfspiller, som har en basal viden om golfudstyr, og som godt kan rådgive langt de fleste i et rimeligt omfang.

TLP Golf har samarbejde med én af Danmarks få og ægte clubfittere Thomas Rosenberg. Ham kan der etableres kontakt med, såfremt det måtte ønskes af en kunde. Han holder til på Sjælland i Københavner området.

1 til 9 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5