TaylorMade 9" Corza Vognbag 2017

TaylorMade 9" Corza Vognbag 2017

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.299,00 kr

Tilbud pris 599,00 kr

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

TaylorMade 9" Corza Vognbag 2017:

TaylorMade Corza bagen har en "crush-resistent" konstruktion til ekstraordinær holdbarhed samt funktioner og fordele, der imødekommer alle dine behov.

TaylorMade har indbygget en 14-vejs top, hvoraf tre er i fuld længde for at give sektionsorganisering og beskyttelse af dine køller og jern. 
Integreret i det øverste manchet design er et støbt grebhåndtag, der letter løft og læsning. For at give rigelig opbevaringsrum er der brugt et 7-lommedesign i Corza-bagen. Alle de syv lommer er fremadvendte for nem adgang.
Inkluderet i de syv lommedesign er to beklædningslommer, en afstandsmålerlomme, en foret lomme til værdigenstande og flere mindre tilbehør lommer. For at sikre, at golfbagen passer sikkert på en vogn, har TaylorMade brugt en vognbaseret baseenhed. Specifikationer:     14-vejs top     Stærk og solid konstruktion     3 fuld længde divider     Rangefinder lomme     Håndklæde karabinhage     Enkelt skulderrem     Trolley låsesystem     Regnhætte     Vægt: 2,7 kg 7 lommer med:     Velour foret lomme til værdigenstande
    2 lommer til beklædning     Rangefinder lomme     Tilbehørslomme     Bold lomme     Tee lomme     Lomme til drikkevarerYderligere information

Yderligere information

Størrelse 9"
Farve Sort/grå