TLP Golf er lukket i dag onsdag pga. sygdom.

Der er ferielukket fra søndag den 28. juli - søndag den 11. august. Begge dage inkl. Webordrer modtaget efter fredag den 26. juli kl. 11.00 sendes mandag 5. august. Webordrer modtaget herefter sendes mandag den 12. august.

Odyssey O-Works 7 Red Putter

Odyssey O-Works 7 Red Putter

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.999,00 kr

Tilbud pris 1.399,00 kr

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Odyssey O-Works 7 Red Putter:

Odyssey O-Works 7 Red Putter fra Odysseys helt nye 2017 serie.


Odyssey puttere er kvalitetsputtere, som du kan have i mange år, og Odyssey puttere er det mest brugte puttermærke på de professionelle golftours.


Odyssey O-Works serien består af flere af de velkendte tourbenyttede modeller, der alle har den nyudviklede teknologisk avancerede Microhinge insert i slagfladen.

Microhinge teknologi er en blandet stål og Thermoplast Elastomer Feel lag, der giver bolden den ønskede topspin og undgår “glid”, og dermed får du det optimale rul på bolden, også når puttet ikke er ramt perfekt.


Serien har en videreudvikling af det meget populære Versa sigte i form af en meget tydelig ny rød sigtelinje, der gør det nemmere at “line” puttet rigtigt op.

I denne Red udgave er putterhovedet rødt, som foretrækkes af mange tourspillere, idet de anser det for lettere at fokusere på putteren i sollys, når den er rød.