Cobra King F7 HT Driver

Cobra King F7 HT Driver

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 2.999,00 kr

Tilbud pris 1.699,00 kr

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Cobra King F7 HT Driver:

Meget anmelderrost Driver.

Cobra har fremstillet en driver, som du kan indstille præcist så den passer til dit spil. Du får 3 forskellige muligheder for at påvirke Center Of Gravity, (CG) og dermed få den højde og spin du ønsker.

Du kan nemt med den justerbare nøgle som medfølger, justere vægten frem eller tilbage i køllehovedet, for at finde en rette indstilling til dig. Er vægten flyttet tilbage i køllehovedet, vil du opleve højere og længere slag i luften (carry). Er vægten flyttet fremad i køllehovedet, vil du oplevere lavere og mere rul på dine slag. 

Cobra King F7 driveren kan indstilles i 8 forskellige positioner, der kan ændre loftet fra 11 grader til 14 grader, ligesom slagfladen kan lukkes for at mindske slice. Du kan altså indstille driveren præcist så den passer til dig og dit sving! 

Driveren er desuden udstyret med Cobras ”Smartpad” teknologi, der bevirker at køllen altid står lige, når du linjer den op også selvom du har ændret på lie og loftet. Desuden er køllehovedet blevet 20% lettere, som har givet Cobra mulighed for at omfordele vægten.

Cobra King F7 driveren anbefales til alle typer golfspillere, nybegyndere til etablerede spillere, der ønsker længde, alsidighed uden at gå på kompromis med retningsstabilitet og længde.

Matchende headcover og justerbare nøgle medfølger.

REGULAR flex.

HØJRE hånd.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Herre Regular
Farve Sort
Venstre/Højre Højre