TLP Golf åbner IKKE den fysiske butik pr. 1. marts. Opdatering følger...

TLP Golf's fysiske butik er lukket p.t. Der kán efter aftale afhentes bestilte varer på adressen. Webshoppen er åben!

Sportssolbriller

Et par gode sportssolbriller beskytter dine øjne kan øge din præstation

Golf er en udendørssport, og der er derfor nogle hensyn, man som spiller må tage for bedst at beskytte sig mod vejr og vind – og endda sollys. Ligesom man om vinteren skal klædes på, så man kan holde varmen, er der også udstyr, der er vigtigt i den lysere sæson. Solbriller er en nødvendighed, når solens UV-stråler skinner ned fra himlen − både for at sikre dit udsyn, men i særdeleshed også for at beskytte dine øjne mod UV-strålerne.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

TLP Golf tilbyder som altid kvalitetsudstyr til lave priser, og det gælder også solbriller. Et par solbriller kun til golf lyder måske overflødigt, men vores solbriller er designet til sportsudøvere og kan også bruges i andre aktive sammenhænge. De er skabt til at beskytte dine øjne i aktive situationer og til at give det bedste mulige udsyn. På den måde hindres dit spil ikke af solens stråler, og du irriteres ikke af brillerne. Undgå hovedpine og andre gener ved at beskytte dine øjne med et par billige sportssolbriller, der er designet til sportsudøvere.

UV-beskyttelse med solbriller til golf og anden sport

Eftersom golf er en udendørssport, er det vigtigt, at du beskytter dig selv mod vejr og vind. Selvom solen måske er kærkommen, er der en risiko for at skade øjne og koncentrationsevne, hvis ikke du beskytter dig ordentligt − først og fremmest fordi UV-stråling er skadeligt for dine øjne i for store mængder. Derfor anbefales solbriller med godkendt UV-beskyttelse også af sundhedsstyrelsen. Hos TLP Golf har vi naturligvis kun godkendte solbriller i vores udvalg.

Se vores udvalg af caps og huer til damer

Ud over UV-strålingens skadelige effekt kan der opstå andre gener ved længere ophold i solen. Hvis man spiller en runde golf i høj solskin og ikke beskytter sine øjne, har man ofte en tendens til at knibe øjnene sammen både for at skåne øjnene og for bedre at kunne se. Efter en dag på golfbanen med sammenknebne øjne kan man få hovedpine og blive generet af koncentrationsbesvær. Det er derfor en rigtig god idé at investere i et par gode solbriller til golf.

Sportssolbriller der sidder godt fast

Sportssolbriller er både mere beskyttende mod solen, men også mere komfortable og mindre generende at bære under fysisk aktivitet. En løs brille vil være til gene under større bevægelser og vil måske falde af. Samtidig er sportssolbrillen designet til at sidde tæt. Det betyder, at der ikke er blinde vinkler, uanset hvor du kigger hen. Dette er vigtigt i golf, hvor det gælder om at have overblik og være i stand til at holde sig orienteret. Sportssolbrillerne er yderligere designet med sidebeskyttelse, som sikrer, at dine øjne beskyttes bedst muligt, og at du ikke forstyrres af en blændende sol fra siden.

Solbeskyttelse med solbriller og golfcap

En anden god måde at beskytte dine øjne på er ved at have en golfcap med i din golfbag. En golfcap hjælper ligesom sportssolbrillerne med at beskytte dine øjne og dit ansigt mod farlige UV-stråler, men den er i høj grad også med at skygge og give bedre udsyn. Med en golfcap og et par solbriller er det let at regulere og tilpasse den beskyttelse, der er brug for, når solen kommer frem.

Hvis du skal spille golf på en ferie eller i sommersæsonen er det vigtigt, at du er beskyttet optimalt mod solen. TLP Golf har alt det udstyr, du skal bruge, og du er som altid velkommen i butikken i Køge, hvis du har brug for råd og vejledning. Her kan du også prøve solbriller til golf og få hjælp til at finde et par der sidder godt.