Golfvogne

Uanset om du leder efter en trehjulet eller en firehjulet golfvogn, kan du finde, hvad du har brug for hos TLP Golf. Vi har to golfvogne i topkvalitet på lager, som kan opfylde langt de fleste golfspilleres behov – både i forhold til stabilitet, sammenklappelighed og diverse ekstraudstyr.

Der findes mange krav til golfvogne i dag. De skal være stabile og holdbare, samtidigt med at de skal være lette at skubbe og slå sammen. Derudover har mange golfspillere ønsker om, at deres golfvogn – også kaldet golf trolley − skal have ekstra tilbehør som kopholder, paraplyholder og des lige.

Hos TLP Golf forhandler vi lige nu 3 fremragende bud på din næste golfvogn. Begge er i høj kvalitet fra mærket BagBoy, og de har henholdsvis tre og fire hjul.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Golfvogn med tre hjul: Vandtæt og 360⁰ drejeligt forhjul

De trehjulede golfvogne er de mest simple, de er lette, og de er nemme at slå sammen. De skubbes foran kroppen, så de belaster ikke dine arme så meget, som en tohjulet golfvogn kan gøre. Derudover kører de rigtig godt, fordi de har en lavere rullemodstand end de firehjulede golfvogne.

Se også vores store udvalg af golfudstyr

Denne trehjulede model fra BagBoy er ultrakompakt og superhurtig at slå sammen i tre trin, så den optager mindst mulig plads, når du ikke bruger den. Rammen er lavet i lyst aluminium, og den er både stabil, letvægt og vandtæt i konstruktionen. Derudover har den et 360⁰ drejeligt forhjul, som vender og drejer sig efter dine behov. Som ekstra features medfølger en stor meshtaske med masser af opbevaringsplads samt integreret kopholder og paraplyholder.

Golfvogn med fire hjul: Passer til alle højder og bredder

Selvom de trehjulede golfvogne er de mest udbredte, at de firehjulede begyndt at blive efterspurgt mere og mere. De er mere stabile, da de fire hjul gør dem næsten umulige at vælte. Derudover er de ofte lettere at folde sammen end de trehjulede, og de er optimale til golfbags med organiseringssystemer.

Denne firehjulede model fra BagBoy er superkompakt, let og stabil – og den foldes ud og sammen i kun to nemme bevægelser. Hjulene glider nemt gennem græsset, den klarer sig fint i kuperet terræn, den er stabil selv i kraftige vindforhold, og den har et godt greb. Den kan indstilles til alle højder og alle bredder, så uanset hvilken højde du har, og hvilken vognbag du har investeret i, kan denne golfvogn indstilles til målene. Som ekstra features har den en ekstra dyb scorecard-konsol med plads til opbevaring af golfbolde og mobiltelefon. Samtidig medfølger paraplyholder, kopholder og et stort net til ekstra opbevaring.

Vejledning af erfarne rådgivere indenfor golf og udstyr

Det kan være svært at tage en beslutning om, hvorvidt man skal investere i en golfvogn med tre eller fire hjul, før man har prøvet at køre med dem og klappe dem sammen. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi vores butik, hvor du kan se og afprøve begge modeller. Samtidig kan du få vejledning fra vores butiksansatte, der har års erfaring i at rådgive omkring alverdens udstyr til golfspillere.