Golfudstyr til børn

Har dit barn fået smag for at svinge golfkøller, er det med at finde det helt rette udstyr. Hos TLP Golf kan du finde golfudstyr til børn i høj kvalitet og samtidigt lave priser, så langt de fleste børn har mulighed for at starte på sporten. Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal vælge til dit barn, så tilbyder vi råd og vejledning af en erfaren golfspiller.

TLP Golf har siden 2010 forhandlet golfudstyr til børn, herrer og damer. Lige fra begyndelsen har ”den bedste kvalitet til prisen” været en helt central værdi i forretningen. I dag er den værdi kombineret med en vision om altid at tilbyde høj service og lave priser. Vores kvalitetsudstyr er derfor kendetegnet ved, at vi sælger det til priser langt under den oprindeligt vejledende udsalgspris. Derudover tilbyder vi kvalificeret vejledning – både over telefonen og i butikken − af en golfspiller med mere end 25 års erfaring.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Golfudstyr børn: Kvalitetsudstyr til lave priser

Hvis ikke man selv spiller golf, kan man hurtigt komme til at holde godt fast i pengepungen, når ens barn kommer og siger, at golf er den nye sportsgren. Man tænker nemlig ofte, at det er meget dyrt at gå til golf. Det er rigtigt, at det nyeste udstyr på markedet er i en prisklasse, hvor mange har svært ved at følge med. Hos TLP Golf mener vi imidlertid, at man ikke behøver at bruge det allernyeste udstyr for at spille golf, og at alle børn skal have en chance for at komme i gang med at spille golf.

Se også: Vores store udvalg af golftøj til børn

Derfor sælger vi ikke markedets seneste golfudstyr til børn, og det samme gælder for herrer og damer. Vi forhandler til gengæld mange udgående eller allerede udgåede modeller, som ikke altid er at finde i andre butikker. Derfor oplever du i vores forretning en meget stor prisbesparelse i forhold til den oprindelige vejledende udsalgspris. Der er nemlig ingen, der tager skade af at spille med udstyr fra sidste år.


Junior golfsæt fra Wilson

Vi har golfudstyr til både store og små børn – lige fra 5 år og op til 14 år. Indtil videre forhandler vi udelukkende golfsæt fra Wilson til juniorer, da vi har et godt samarbejde med den danske distributør. Wilson er et internationalt anerkendt golfmærke, der i over 100 år har designet, produceret og solgt golfudstyr.

Se også: Vores store Wilson-udsalg

Wilsons golfkøller har vundet 62 Major Championships, og det er mere end nogen anden golfudstyrsproducent i verden kan blære sig med. Deres vision er at producere golfudstyr i den højeste kvalitet til alle verdens golfspillere – børn som voksne, så de både kan blive dygtigere til spillet og nyde det samtidigt. Derfor kan du være sikker på, at golfudstyr til børn fra TLP Golf er i høj kvalitet.


Vejledning af en golfspiller med mere end 25 års erfaring

Både i vores butik og over telefonen kan du få råd og vejledning af en passioneret golfspiller med en bred viden om golf, der står klar til at hjælpe dig med stort og småt. Han har mere end 25 års erfaring med at spille golf, og han kan rådgive langt de fleste omkring golfudstyr til børn, herrer og damer.

Se også: Vi tilbyder god service til vores kunder – læs handelsbetingelserne her

Derudover har TLP Golf et godt samarbejde med én af Danmarks få og ægte clubfittere – nemlig Thomas Rosenberg. Det betyder, at hvis du har behov for at få mere professionel vejledning, kan vi hos TLP Golf etablere kontakten til ham.