TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Herrer

Gode golfsko skal give støtte og være til at bevæge sig i.

Det er vigtigt, at skoen giver dig et godt standpunkt og samtidig lader dig svinge let i anklen, når du skal slå til bolden. TLP Golf har et bredt udvalg af golfsko til herrer fra kvalitetsmærker som Ecco, Skechers og Adidas til lave priser.

1 til 9 ud af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 9 ud af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Golf er en udstyrssport, og et par gode sko er med til at gøre en forskel for dit golfspil. Du skal gå mange kilometer i løbet af en runde golf, og derfor er det vigtigt, at dine sko er komfortable og giver den rigtige støtte til din fod.

TLP Golf tilbyder et bredt udvalg af Ecco, Skechers og Adidas golfsko og til tider andre store mærker. Derudover går vi op i at kunne tilbyde mange størrelser og forskellige bredder på skoen, fordi vi forstår, hvad den lille forskel betyder i det lange løb. Vi har typisk golfsko til herrer i størrelser fra 39 og op til 48. Der findes sko i bredderne medium, wide og ekstra wide. Dette udvalg gør det muligt at finde en sko, der passer til netop din fod.

Golfsko med spikes stabiliserer dit sving

Golfsko fås med og uden spikes, og terrænet afgør, hvad der er den bedste løsning for dig. En sko med spikes under sålen er god på baner med fugtig jord og tendens til regn. Dermed er spikes tit en oplagt løsning i skandinaviske vejrforhold. Som golfspiller i Danmark og Nordeuropa er det vigtigt at have fodtøj, der kan stå fast, da vores klima ofte sørger for godt med fugt i banen og større risiko for at glide. Spikes griber fat i jorden og lader dig stå og gå uden at glide.

Det er vigtigt, at alle i familien går godt – se vores udvalg af golfsko til børn.

Hvis du oftere spiller om sommeren, eller på ferier hvor klimaet er et andet, kan en sko med spikes blive for hård ved foden, da de vil støde mod dine fodsåler og ende med at give dig ondt i fødderne. I disse tilfælde anbefales en sko uden spikes, men lavet i et åndbart materiale, så dine fødder ikke får det for varmt. Den rigtige sko hjælper med at give et godt greb i underlaget, hvilket betyder et bedre sving for dig.

Golfsko herre: Mange designs fra kendte mærker

Golfsko er designet til at gribe i golfterræn og give dig et solidt og stærkt udgangspunkt. Golfsko er kendetegnede ved et sporty, men elegant design, og ofte ved de specielle spikes under sålen på skoen. Piggene er ofte sat i små cirkler, hvilket sikrer, at skoen ikke glider.

Som sagt er vejrforhold og klima en vigtig komponent i overvejelsen af, hvilken sko du vælger. Derfor er det en god idé at vælge et par sko, der har skridsikring under sålen. Det får dig til at stå fast, og gør det muligt for dig at svinge med sikkerhed. Hvis du ofte spiller på forskelligt terræn, kan det anbefales at anskaffe mere end et par golfsko, så du er sikker på at have et par, der er egnede til vejret.

Skoens design varierer fra klassiske golfsko i monokromt design til Adidas golfsko med de klassiske striber på siden. Sketchers golfsko er kendetegnet ved mærkets store fokus på svangstøtte og er et godt valg, hvis man i forvejen er bruger af mærket.

Prøv skoen på, og tag det rigtige valg

TLP Golf har et bredt udvalg af golfsko til herrer og er glade for at kunne tilbyde en stor range af størrelser. Derudover tilbydes flere af modellerne også i wide fit, der giver plads til en bredere fod. Det brede udvalg betyder, at du kan finde en sko, der passer korrekt, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt for et godt golfspil. Hvis du vil prøve en sko på, kan du besøge butikken i Haslev og få hjælp og rådgivning til valg af din næste golfsko.