Damer

Dine golfsko skal sidde godt på din fod og være komfortable, når du går langt.

Derudover er det vigtigt at medtage terrænvariationer, så dine sko giver dig det bedste udgangspunkt for et godt sving. TLP Golf har et bredt udvalg af golfsko til damer fra store brands som Ecco, Skechers og Adidas. Altid til gode priser.

1 til 9 ud af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 9 ud af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Golfsko skal sikre et godt udgangspunkt for dit slag, og du skal kunne have dem på i lang tid ad gangen. Hos TLP Golf har vi et stort udvalg af golfsko til damer. Det brede udvalg i vores webshop gør det let at finde en sko, der passer til din smag og stil. Der er golfsko, der minder om almindelige sneakers, og sko, der har et mere klassisk og afslappet look. Store mærker som Skechers og Adidas producerer golfsko, der er smarte og behagelige og passer ind i en stilbevidst garderobe. Kvalitetsmærket Ecco laver golfsko, der kombinerer deres viden om fødder med sporten.

TLP Golf fører damegolfsko i alle størrelser, da det er yderst vigtigt, at skoen passer. Derfor er der også sko med ekstra bredde i udvalget. En god sko skal give dig en stabil position som udgangspunkt for et godt sving, og de skal være gode at gå langt i.

Golfsko med spikes er designet til spillet og spilleren

Golfsko er designet til at hjælpe spilleren med at få et fast greb i underlaget. Det er vigtigt, at dine fødder har godt fat i jorden under dig, når du slår. Det gælder både fra teested og fra roughen. Når både knæ, hofter og arme skal være i bevægelse, er balance og greb vigtigt. Derfor har golfsko ofte spikes under sålen. Disse spikes sørger for at gribe fat i jorden under dig og får dig til at stå fast.

Det er vigtigt, at alle i familien går godt – se vores udvalg af golfsko til børn.

Spikes sikrer, at man ikke glider, når man bevæger sig op og ned ad banens bakker. En golfsko med spikes kan sammenlignes med en fodboldstøvle, der griber fat i plænen og derfor giver spilleren mulighed for at bevæge sig fra en sikker position.

Golfsko dame: Vælg flere par sko og vær forberedt på vind og vejr

Golfsko med spikes egner sig godt til de fleste golfspillere, der bevæger sig på de danske og skandinaviske golfbaner. Her er jorden ofte let fugtig, og et godt greb vil være at foretrække, når du skal vælge sko. Det er dog ikke altid den bedste løsning, og hvis du oftest spiller golf om sommeren, eller når du er på ferie, kan det være en dårlig idé at have spikes under sålen. Hvis jorden er hård og tør, er det vigtigt, at skoene ikke er for hårde ved dine fødder. En sko med spikes er alt for hård, hvis jorden under er tør og fast. Her kan et par sko uden spikes i et mere åndbart materiale være en god løsning.

[Se vores udvalg af sko til herrer her]

Hvis du spiller på meget skiftende terræn, kan det være en god idé med mere end et par sko. Vælg et par med god skridsikkerhed, som både kan holde varmen inde og vandet ude til det traditionelle danske vejr, og et par uden spikes til sommeren eller ferier. På denne måde helgarderer du dig og er sikker på at kunne stå og gå ordentligt, uanset hvor du skal spille golf.

Få råd og vejledning til damegolfsko

Golfsko skal passe godt på foden, og det er derfor en rigtig god idé at prøve skoene på, før du køber dem. TLP Golf fører som nævnt sko med ekstra bredde og i mange størrelser. Udvalget kan ses i sin helhed i butikken i Haslev. Her kan du få lov at prøve forskellige typer af sko og finde ud af, hvilken stil og størrelse der passer til dig.