TLP Golf holder ferie i perioden fredag den 3. maj til lørdag den 11. maj. Begge dage inkl.

Golfsko

Gode golfsko er noget af det vigtigste af dit golfudstyr. Du kan hurtigt gå omkring 10 km på en golfrunde, så det er vigtigt, at skoene passer til dine fødder. Hos TLP Golf har vi et bredt udvalg i mange pasformer og stilarter til gode priser, så du kan finde lige netop det par sko, der kan forbedre dit golfspil.

1 til 9 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I Danmark er det de færreste golfspillere, der kører buggy, så du kan hurtigt ende med at gå 12.000-13.000 skridt på en golfrunde med 18 huller. Det er langt mere, end hvad de fleste går på en almindelig dag. Derfor er det naturligvis enormt vigtigt, at dine fødder er iklædt de rette sko – og det handler om mere end smart design, selvom det selvfølgelig heller ikke er uvæsentligt. Det er nemlig dine fødder, der er et af de vigtigste værktøjer i dit golfspil. For uden et godt fodfæste bliver det endnu sværere at lave et godt sving.

Hos TLP Golf har vi et stort udvalg af golfsko til både herrerdamer og juniorer, og på lageret har vi stort set altid et meget højt antal af sko. Vi fører blandt andet udvalgte modeller fra Adidas, Skechers og Ecco - og til tider også andre mærker, heriblandt et bredt udvalg billige vandtætte golfsko. Derfor vil det næsten altid være muligt for dig at finde et par, der passer til lige netop dine fødder.

Golfsko vandtætte: Forlæng golfsæsonen med et par gode golfsko

Når du let kommer til at gå omkring 10 km på en golfrunde, er det vigtigt, at du har komfortable sko på, der er speciallavede til golfspil. I dag designer de største sportsbrands golfsko med den bedste teknologi til at støtte dine fødder, når du spiller. Og hvis du har skader i fx hofter eller knæ, så er det endnu vigtigere, at du investerer i et par golfsko med god støtte og komfort. Du skal også overveje, hvilken type af sving du har. Hvis du fx har et kraftfuldt sving med masser af fart i køllehovedet, vil det være en fordel for dig at købe et par golfsko med ekstra støtte.

Derudover forlænger gode golfsko også golfsæsonen betydeligt, eftersom det ustadige danske vejr ikke længere vil være et problem. Faktisk kan det være en god idé at have to par golfsko: Ét par til sommersæsonen, hvor vejret er varmt og tørt, og dine fødder har brug for at ånde samt ét par til vintersæsonen, hvor skoene skal være varmere og vandtætte.

Golfsko spikes: Den vigtigste overvejelse ift. design

De fleste golfspillere kan godt lide at gøre noget ud af deres golf outfit, og derfor spiller golfskoenes design og materiale naturligvis også en stor rolle. Den vigtigste overvejelse, du skal gøre dig i forhold til design, er imidlertid ikke farve eller stil – det er spikes eller ej.

Når græsset er vådt eller fugtigt, er det utroligt vigtigt, at golfskoene har et godt greb i banen. Derudover er golfbaner ofte i kuperet terræn, og du skal derfor op og ned ad flere bakker. Væsentligt er også, at du vrider dine fødder i selve svinget, og det succesfuldt sving kræver, at dine fødder ikke glider. Af disse årsager kan det være en rigtig god idé at investere i et par golfsko med spikes.

På varme sommerdage hvor golfbanen er lige så tør som i sommeren 2018, hvor næsten alle golfspillere kunne slå deres 7-jern 200 m på de tørre fairways, kan underlaget blive for hårdt for ens fødder, hvis man ifører sig golfsko med spikes. Der vil et par åndbare golfsko uden spikes være langt bedre for dine fødders velbefindende. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilket vejr du som oftest spiller i, og hvilke krav du derfor har til dine golfsko.

Prøv skoene på, og få gode råd og vejledning

Det er ikke så ligetil at vælge de helt rette golfsko til dine fødder og dit sving. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi vores butik, hvor du kan se hele udvalget og prøve så mange sko, der skal til, før vi finder det helt rette sæt golfsko. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.