TLP Golf holder Butikslukket pga. Coronavirus indtil mandag den 13. April.

Webshoppen fungerer helt normalt.

I perioden er der fri fragt ved køb over kr. 400,- Skriv  FRIFRAGT  under rabatkoder i indkøbskurven.

Golfsko

Golfsko er efter vores opfattelse én af de vigtigste dele af dit golfudstyr. Du går hurtigt op mod 10 km. på en golfrunde, så det er vigtigt, at dine fødder har nogle golfsko, som passer til dine fødder.

Det kan hurtigt dukke en del spørgsmål op i forbindelse med valg af sine nye golfsko. Skal de være med eller uden spikes? Skal de være vandtætte, eller ikke vandtætte? Golfsko findes i forskelligt materiale, bredde og designs.

Det kan også være en god ide at have 2 par golfsko. Om sommeren kán det være både varmt og tørt i Danmark, og så har dine fødder måske bedst at et par sommerlige sko, som du bedre kan ånde i. Omvendt, når det regner eller på de koldere dage, så er et par sko, der er vandtætte nok at foretrække. Det kan i hvert fald være dejligt at have lidt at skifte imellem.

Pt. lagerføres udvalgte modeller fra Adidas, Footjoy, Nike, Skechers, Under Armour, Puma, Ashworth og Callaway. Flere vil uden tvivl komme til med tiden.

Udvalget er stort hos TLP Golf. Og vi er kendt på det i hele Danmark. Lageret tæller stort set altid et godt stykke over 1.000 par sko. Så i næsten alle tilfælde vil det være muligt at finde et par, som passer lige netop dig og dine fødder.

Du kan se hele TLP Golf’s udvalg af golfsko her på hjemmesiden, eller komme forbi i åbningstiden, hvor du kan se hele udvalget linet op i butikken. Vi står i hvert fald parat med gode råd og vejledning, hvis du skulle få behov herfor.

1 til 9 ud af 56

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 9 ud af 56

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5