TLP Golf er lukket Kr. Himmelfartsdag torsdag den 13. maj. Butikken er også lukket fredag den 14. maj samt lørdag den 15. maj pga. vedligeholdelse.

Webshoppen er altid åben!

Ecco Biom Hybrid Herre Golfsko

Ecco Biom Hybrid Herre Golfsko

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.599,00 kr

Tilbud pris 949,00 kr

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret.

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Ecco Biom Hybrid Herre Golfsko:

Ecco's Biom Hybrid golfsko er både i et fantastisk design og med gode performance egenskaber.

Den smarte hybrid sko kan bruges både til dagligt og på golfbanen.

Ikke nok med skoen er funktionel, den er også utroligt komfortabel. Ecco leverer altid det bedste inden for komfort til fødder og disse sko er ingen undtagelse. De behandlede Yak-læder er åndbart og let, så du uden tvivl kan holde ud af gå langt i skoen. Derudover er Hybrid Golfskoen udstyret med Gore-Tex der leverer fantastisk beskyttelse mod vind og vejr. Så du sagtens kan tage dine nye golfsko med i regnvejr.


Hybrid bunden med god stød absoering

Hybrid skoen med stød absorbering og støtte som i en Biom, men med 800 forskellige vinkler og stå fast på i græsset. Denne helt specielle hybrid bund, sørger for at give dig greb i alt slags vejr. Desuden også smart, hvis du vil bruge den som hverdags sko.

Perfekt fit

Ecco har med deres Ecco Biom hybrid golf sko gået det ekstra stykke for at producere en golf sko der passer langt de fleste personers fod. I 2011 lavede Ecco en opmåling af ikke mindre end, 2500 forskellige atleter. Dette skete for at finde den meste optimale læst og fod form. Ecco er de eneste på markedet der producere sko efter direkte indsprøjtning mellem sål og overdel. Derfor kan de producere fodtøj med så stor præcision. Dette kan også mærkes når man prøver Ecco hybrid Biom golfskoen på.

Tørrer og behagelige fødder

Selv efter en lang dag på banen, giver Ecco Biom hybrid dig lysten til at fortsætte. Hydromax garveringen i yak læderet sørger for at dine fødder kan ånde, og at de forbliver tørre i alt slags vejr.

Funktioner:

- Yak læder i overdelen
- Hybrid spikes
- Super stødabsorbering
- Hydromax membran
- Anatomisk korrekt sål

 

Størrelsesguide:

40 = UK 6.5/7 = 25.6 cm.

41 = UK 7.5 = 26.3 cm.

42 = UK 8/8.5 = 27 cm.

43 = UK 9 = 27.6 cm.

44 = UK 9.5/10 = 28.3 cm.

45 = UK 10.5/11 = 29 cm.

46 = UK 11.5 = 29.6 cm.

47 = UK 12/12.5 = 30.3 cm.