Bennington QO 14 Staff DRY Vandtæt Vognbag - Grå

Bennington QO 14 Staff DRY Vognbag

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.499,00 kr

Tilbud pris 2.499,00 kr

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Bennington QO 14 Staff DRY Vognbag:

Lækker og smart vandtæt bag fra Bennington til en rigtig god pris.

  • 100% vandtæt golfbag
  • 14 opdelte rum i toppen
  • Store rummelige lommer
  • Sidder godt på alle golfvogne
  • Let at pakke ud og ind i bilen pga. håndtag

Den eksklusive vognbag, der er lavet af innovative materialer med et ædelt look, med dets funktionelle vandtætte design og sikrer maksimal beskyttelse og komfort for dit golfsæt og tilbehør, er til golfspilleren som værdsætter høj kvalitet.

Det højteknologiske design gør bolfbagen ekstrem slidstærk, let at pleje, meget funktionel og modstandsdygtig. Det vandtætte udstyr består af det vandtætte funktionelle stof, de vandtætte lynlåse og de vandtætte svejsede sømme. Det giver pålidelig beskyttelse mod fugt i regnvejr og garanterer at holde dit udstyr tørt.

De robuste løftehåndtag øverst på bagen og over basen gør det nemt at løfte bagen på vognen og ind i bilen, mens den medfølgende praktiske bærestrop gør det muligt at bære bagen ergonomisk og uden at beskadige ryggen.

Højdepunktet i QO 14 Staff Vongbag er dens 14-foldede, (10") store, funktionelle STOLE ORGANIZER (QO): Den er yderst innovativ og tilbyder en perfekt organisering af dit udstyr med rigelig plads, perfekt beskyttelse og maksimal oversigt.

Integreret på toppen er et stabilt, nyligt formet håndtag. Den 14-foldede, kontinuerlige top er designet til at være skaftvenlig. Det beskytter hvert enkelt jern mod skader og forhindrer irriterende raslelyde. Du drager fordel af en ekstrem klar organisering af dit jernsæt. Toppen giver hurtig adgang til det jern, du har brug for i enhver spilsituation.

I de rummelige, intelligent arrangerede lommer i det nye STAFF-format har du behagelig opbevaringsplads til dit tøj og alle de redskaber, du har brug for til dit spil. I det kan du organisere alt optimalt og strategisk. Et polstret, vandtæt værdilomme er også inkluderet.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse 10"
Farve Grå